Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
06.06.2022.

SUMMER IS ALL ABOUT FUN – NOVA KOLEKCIJA JE UPRAVO STIGLA

Hej, da li je neko rekao leto? Da, dobro ste čuli – leto samo što nije! Pred nama su dugi, vreli dani i još duže noći koje treba maksimalno iskoristiti. Složićete se da je ovo najbolje godišnje doba za kuliranje na otvorenom, uživanje sa ekipom i najluđe žurke u gradu. Zato se spremite za još jednu nezaboravnu sezonu, udahnite punim plućima i krenite pravo u letnje avanture.

 

Najnovija Buzz kolekcija je stigla na police i spremna je da je ponesete – Pulse of the summer je slogan kojim želimo da istaknemo raznobojne, lepršave i razigrane modele koje su nam za ovu sezonu pripremili neki od vodećih urbanih brendova. Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Asics, Napapijri samo su neki od mnogih koji se mogu pronaći u našoj ponudi. Hajde onda da vidimo šta nam to zanimljivo donose za vrele letnje dane.

Majice, kao nezaobilazni odevni komadi u svakom letnjem garderoberu, oduševiće vas koloritima, printovima i detaljima brendiranja, zbog čega ćete poželeti da ih nosite iz dana u dan. Izbor je veliki, zato ne zaboravite – za koji god model da se odlučite, nećete pogrešiti, jer kod urbanih street style autfita nema striktnih pravila. Važno je samo da se osećate super kada ih nosite.

Za devojke koje prate trendove i žele da istaknu svoju autentičnost, must-have za ovo leto su definitivno haljine. Kraći ili duži, casual ili krojevi koji prate liniju tela – haljine upečatljivih boja osvojiće vas već na prvi pogled. A još kada znate koliko dobro idu uz omiljene patike i bucket kapu, koja je već neko vreme neizostavni modni detalj, nema sumnje da ćete se odlučiti za neke od Nike ili adidas modela iz ponude.

Sjajna vest za muški deo ekipe – šortsevi najrazličitijih dezena i krojeva biće imperativ ove sezone, zato što su tako cool i udobni, da će letnje dane pretvoriti u pravo uživanje. Pored standardnih, pamučnih, neizostavni su i šortsevi od frotira, kao i laganih šuškavih materijala. Boje variraju od pastelno zelene, roze i žute, preko upadljive narandžaste, pa sve do klasičnih i svedenih tonova poput bele, sive, teget i crne.

Ljubitelji sneaker kulture će i ovog leta imati razlog više da se pojave na najboljim gradskim okupljanjima, jer su modeli iz najnovije letnje kolekcije toliko inspirativni i motivišu na kretanje. Sigurni smo da nećete ostati imuni na trendove koje su „zakuvali“ neki od vodećih proizvođača patika. Neke od legendarnih silueta osvežene su letnjim kombinacijama boja i printova, pa je Nike za ovu sezonu pripremio Air Max, Force, Blazer, Huarache i Dunk modele koji sa sobom nose pravi summer vibe. Ništa manje nismo očekivali ni od adidas, Reebok, Converse, Puma i New Balance patika koje će lako pronaći put do urbanih trendsetera. Za one koji žele nešto novo i drugačije, tu su najnoviji lifestyle modeli brenda Asics koji su prepoznatljivi po udobnosti i sportski inspirisanom dizajnu.

Ne zaboravite da svaki trenutak ovog leta iskoristite na najbolji mogući način – pokrenite se, razmrdajte, pratite letnji ritam i pozitivne vibracije. Okupite ekipu i dominirajte, osvojite ulice i budite nezaustavljivi, jer – summer is all about fun.

 

Sve modele iz nove kolekcije možete pronaći u Buzz šopovima ili na buzzsneakers.rs.

 

Buzz tim

Slični članci