Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
20.12.2021.

Sounds like BUZZ

UČESTVUJ U NAŠOJ TIKTOK NAGRADNOJ AKTIVACIJI

 

Spremi se, jer BUZZ nagrađuje! Dajemo ti šansu da učestvuješ u našoj nagradnoj aktivaciji, da pokažeš svoju kreativnost, dobro se zabaviš i osvojiš cool nagradu.     

Ako već nisi, potrebno je da nas zapratiš na TikTok-u, da na svom profilu napraviš video sa Buzz pesmom koja sadrži jednu strofu i jedan refren i da u opisu videa dodaš #soundslikebuzz.

Pesma treba da sadrži sledeće reči: Buzz, patike, neki od brenova (Nike, adidas, Reebok, New Balance, Converse, The North Face) i tvoj lični pečat koji će je učiniti posebnom.
Autor najkreativnije pesme biće nagrađen Reebok Classic Leather patikama, a u saradnji sa 3PM studijom realizovaćemo snimanje pobedničke numere.

 

Nagradna aktivacija počinje 20.12, a mi ćemo proglasiti pobednika u ponedeljak 30.12.

U nastavku donosimo pravilnik nagradne aktivacije.

 

OPŠTA PRAVILA KONKURSA

 

NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA

 

SPORT VISION DOO BEOGRAD, ul. Milentija Popovića 5v, matični broj 17380516, PIB 100139481 (u daljem tekstu ’’Organizator”)

 

NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA KONKURSA

 

Konkurs se organizuje pod nazivom Sounds like BUZZ (u daljem tekstu: Konkurs) putem TikTok stranice https://www.tiktok.com/@buzzsneakers?lang=en koja je u vlasništvu Sport Vision doo kompanije, počevši od 20.12.2021. do 30.12.2020. do 12h.

Konkurs se organizuje radi nagrađivanja lojalnosti fanova TikTok stranice https://www.tiktok.com/@buzzsneakers?lang=en

 

MESTO ORGANIZOVANJA KONKURSA

 

Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.

 

USLOVI I OPIS UČESTVOVANJA NA KONKURSU

 

Za učešće na Konkursu učesnik se prijavljuje snimanjem videa i tagovanjem #soundslikebuzz koji će se pojaviti na stranici https://www.tiktok.com/@buzzsneakers?lang=en. Uzimanje učešća na konkursu sa lažnih profila je zabranjeno. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici će, bez upozorenja, biti diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji biće obrisani.

 

MEHANIZAM KONKURSA

 

Učesnici učestvuju u konkursu snimanjem videa u kome će pevati pesmu na svojoj TikTok stranici. Najzanimljivija pesma po odabiru BUZZ žirija dobija poklon. Nakon što dobitnici budu određeni, Organizator će stupiti u kontakt sa njima putem Facebook stranice kako bi od dobitnika dobio podatke koji su neophodni za dostavljanje poklona. Ukoliko je učesnik maloletno lice mlađe od 15 godina, potrebne podatke je potrebno da dostavi zakonski zastupnik učesnika.

 

POKLONI

 

Količina:
 

1 poklon paket

 
Reebok patike CL LEATHER MU
Snimanje pesme u studiju 3PM koja je okačena u komentaru.

 

UČESNICI/SAGLASNOST SA PRAVILIMA

 

Na Konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog Konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici. Učesnici koji učestvuju na Konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačiji proizvod od onog koji je naveden u okviru aplikacije odnosno u ovim Pravilima niti mogu tražiti novac umesto poklona. Proizvod se ne može zameniti za novac. Učestvujući u ovom Konkursu učesnici prihvataju u svemu ova Pravila.

 

ZAŠTITA PODATAKA O LIČNOSTI

 

Organizator, odnosno lica angažovana od strane Organizatora na realizaciji Konkursa će lične podatke učesnika koristiti isključivo radi ispunjenja svojih obaveza iz Konkursa i u druge svrhe ih neće koristiti.

 

Podaci koje učesnici ostave nalaze se u inboksu facebook profila Organizatora u koji će Pobednici konkursa slati podatke koji su neophodni da bi im se uručili poklon paketi. Pristup podacima ima agencija „Fullhouse Ogilvy“ d.o.o. Beograd. Nakon završetka Konkursa svi podaci o učesnicima će biti trajno izbrisani.

 

Učestvovanjem u Konkursu, podrazumeva se da je učesnik dao sledeću izjavu u smislu propisa o Zaštiti podataka o ličnosti:

 

“Saglasan/saglasna sam i ovlašćujem Organizatora Konkursa da moje podatke, koje sam dostavio/dostavila radi učešća u Konkursu, kao i moje podatke koji se u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti smatraju ličnim podacima, može koristiti samo u svrhu i za potrebe sprovođenja Konkursa, da ih može objavljivati za vreme trajanja Konkursa i do okončanja postupka uručenja/slanja poklona i da ih u druge svrhe ne može koristiti bez moje dodatne pisane saglasnosti.
 “Saglasan/saglasna sam i ovlašćujem Organizatora Konkursa da pobedničku snimljenu pesmu može objaviti svojim na kanalima komunikacije poput YouTube kanala, kao i na društvenim mrežama. “

 

RUKOVALAC PODACIMA O LIČNOSTI I PRAVA LICA

 

Rukovalac podacima o ličnosti je SPORT VISION DOO BEOGRAD, ul. Milentija Popovića 5v, matični broj 17380516, PIB 100139481. Pristup podacima o učesnicima ima i agencija „Fullhouse Ogilvy“ d.o.o. Beograd, koje pružaju usluge Organizatoru iz oblasti digital marketing-a.

 

Učesnik ima pravo da zahteva da ga rukovalac istinito i potpuno obavesti o tome:

 

· da li rukovalac obrađuje podatke o njemu i koju radnju obrade obavlja;

 

· koje podatke obrađuje o njemu;

 

· od koga su prikupljeni podaci o njemu, tj. ko je izvor podataka;

 

· u koje svrhe obrađuje podatke o njemu;

 

· po kom pravnom osnovu obrađuje podatke o njemu;

 

· u kojim zbirkama podataka se nalaze podaci o njemu;

 

· ko su korisnici podataka o njemu;

 

· koje podatke, odnosno koje vrste podataka o njemu koriste;

 

· u koje svrhe se koriste podaci o njemu;

 

· po kom pravnom osnovu koristi podatke o njemu;

 

· kome se podaci prenose;

 

· koji podaci se prenose;

 

· u koje svrhe se podaci prenose;

 

· po kom pravnom osnovu se podaci prenose;

 

· u kom vremenskom periodu se podaci obrađuju;

 

· da zahteva brisanje svih podataka;

 

PREKID KONKURSA

 

Konkurs se može prekinuti jedino u slučaju više sile o čemu će učesnici odmah biti obavešteni putem pisanog obaveštenja na TikTok strani Buzz Sneaker Station- RS.

 

U Beogradu, 20.12.2021.

 

Buzz tim

Slični članci