17/06 2016.
News

BUZZ CREW TOUR POSETIO NIŠ

BUZZ SNEAKER STATION pretvoren u HIP HOP i CLEAN UP CORNER!


Pripadnici sneaker i hip hop kulture imali su priliku da 16. juna, u BUZZ SNEAKER STATION prodavnici u Nišu budu deo BUZZ CREW TOUR-a. Da imaju sjajnu energiju, Nišlije su dokazale učešćem u zanimljivom tamkičenju u okviru HIP HOP CORNER-a i čišćenju patika u CLEAN UP CORNER-u.


Domaćin HIP HOP CORNER-a bila je plesna grupa 2Hot4Stage, grupa mladih, umetnički osvešćenih ljudi, koju, osim čvrstog prijateljstva, snažno ujedinjuje i ljubav prema plesu i hip hop kulturi. Na čelu sa BUZZ-ovcem, Aleksandrom Markovićem Lexom i Ilijom Antić Boogie-em, organizovana je mini plesna radionica all style dance cyphera, a četvoro najboljih se takmičilo u all style dance battle-u. Nakon polufinala i finala, kao pobednik izabran je Nikola Planka Afri KFA Crew, a drugo mesto zauzeo je Dušan Kostić Revolution Crew.Drugi član BUZZ CREW-a, najveći kolekcionar patika u Srbiji i osnivač Street life zajednice kolekcionara patika, Marko Đorđević Maks, u okviru CLEAN UP CORNER-a predstavio je neke od najvrednijih primeraka iz svoje kolekcije. Patikari iz Niša videli su najskuplje patike iz Maksove kolekcije i uz pomoć Maksa i njegovih Street life drugara Petra, Žarka i Bojana čistili su svoje kolekcionarske primerke, ali i informisali se koji je najbolji način za održavanje i zaštitu patika.

Prvi BUZZ CREW TOUR prošao je u odličnoj atmosferi i energiji grada Niša i sjajnom druženju sa BUZZ CREW momcima Maksom i Lexom. Utisak koji su Nišlije ostavile na ove momke sigurno će doprineti da Niš bude njihova redovna destinacija. Što se tiče hip hop kulture i ljubitelja patika, na mapi je velikim slovima napisano NIŠ!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Sep.
2020.
News
Podeli sa nama ono čime se ponosiš ili nam predstavi kako menjaš svet nabolje i tako ostavljaš trag za buduće generacije koje dolaze. Sa...
17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj novoj kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zašto ste vi...
01.
Jul.
2020.
News
Počeo je Summer Sale u svim Buzz šopovima.
string(0) ""
string(0) ""