Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
30.11.2021.

NIKE AIR MAX 2021: THE NEXT ERA OF AIR

Vreme je da doživiš legendarnu siluetu iz drugačije perspektive. Predstavljamo ti novu generaciju Air Max modela koja pomera granice komfora. U pitanju su Nike Air Max 2021, patike koje će obeležiti sezonu pred nama. Lagane, udobne i savršeno stilizovane, uklopiće se u svaki autfit i uneti zanimljive kolorite u sive jesenje dane.

 

 

Najnovija verzija modela i ovog puta stavlja fokus na tehnologiju vazduha, ali ništa manje pažnje ne posvećuje dizajnu koji obiluje bojama i detaljima. Dinamičan sistem pertlanja sa petljom na samom vrhu jezička je final touch koji upotpunjuje priču o inovacijama. Nike je još jednom potvrdio da i te kako ume da oživi svoje nasleđe, pomeri granice i svaki put nas iznova oduševi.  

 

Koristeći originalnu DNK strukturu, koja je postala revolucionarna pre više od 30 godina, Air Max 2021 preusmerava dizajn ka budućnosti i novim mogućnostima. Od prvobitne trkačke namene, pa do najpoznatijeg lifestyle modela, svaka sledeća generacija Air Max-a je koncipirana tako da pomera granice udobnosti.

 

 

Od davne 1987. i debitovanja prve vidljive vazdušne jedinice, pa sve do danas, ljubitelji ove siluete imaju priliku da zavire u strukturu samog đona i tako pojačaju svoju senzaciju komfora. U skladu sa tim, Nike Air Max 2021 kreira dvostruko kompresovanu Air jedinicu koja je zarobljena u međuđonu, kako bi pružila osećaj superiornog komfora. U kombinaciji sa mekanom penom, ovo je pravi izbor za sve one kojima je udobnost na prvom mestu, bez obzira koliko daleko idu.

 

 

Usmerenost ka razvoju ekološke svesti i prilagođavanje procesa proizvodnje savremenim standardima u oblasti zaštite životne sredine rezultirali su češćom upotrebom održivih materijala,  što je dodatni plus kada govorimo o ovom modelu. Gornjište je sačinjeno od tekstila koji sadrži najmanje 20% recikliranog materijala i to je još jedan od načina na koji Nike pokazuje svoju inicijativu.

 

Dizajnirane za budućnost, Nike Air Max 2021 su patike koje ćeš poželeti da nosiš u svakoj sledećoj sezoni. Budi za korak bliže najnovijim trendovima i uživaj u vrhunskim performansama već sada.

 

 

Ovaj model je dostupan u veličinama za muškarce, žene i decu, a možeš ga pronaći u svim Buzz šopovima, kao i online.

 

Buzz tim

Slični članci