Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
15.11.2021.

EXPERIENCE LIVE SHOPPING ONLINE

Da li znaš da je LIVE SHOPPING jedan od trenutno najpopularnijih vidova online kupovine? I da je na našem sajtu nedavno emitovan adidas LIVE SHOPPING, jedinstvena platforma koja ti omogućava da pratiš priču o aktuelnim trendovima i jednim klikom naručiš omiljene modele patika? Ukoliko do sada nisi, evo prilike da ga pogledaš!

buzz_adidas_live_shopping_forum_sneakers

Ono što LIVE SHOPPING čini jedinstvenim jeste mogućnost da, dok slušaš priču o omiljenim brendovima i siluetama, istovremeno kupuješ online. Na taj način spajaš lepo i korisno – sediš ušuškan/a u svom stanu i na mobilnom telefonu ili laptopu slušaš zanimljive modne i sneaker savete i kupuješ patike.

Prvi LIVE SHOPPING na našem sajtu vodili su Stevan Piale i Sara Jo. Pričali su o stilu, brendu adidas, trendovima i predlagali kombinacije sa FORUM patikama.

Pored chat box-a u kojem su pratioci live shopping-a mogli da postave pitanja, na ekranu su se u svakom trenutku nalazili i modeli o kojima je bilo reči. Oni su se mogli naručiti jednim klikom, što možeš uraditi i sada, ukoliko pogledaš snimak prvog adidas LIVE SHOPPING-a.

Klikom na opciju Watch & Shop na ekranu se pojavljuje video, ali i ponuda adidas FORUM patika.

Do nekog novog live-a, stay tuned.

Buzz tim

Slični članci