ISPORUKA BLACK FRIDAY
POZOVI NAS BESPLATNO
CLICK & COLLECT

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

KUPI NA 9 RATA

Banca Intesa kreditnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

News
15.11.2021.

EXPERIENCE LIVE SHOPPING ONLINE

Da li znaš da je LIVE SHOPPING jedan od trenutno najpopularnijih vidova online kupovine? I da je na našem sajtu nedavno emitovan adidas LIVE SHOPPING, jedinstvena platforma koja ti omogućava da pratiš priču o aktuelnim trendovima i jednim klikom naručiš omiljene modele patika? Ukoliko do sada nisi, evo prilike da ga pogledaš!

buzz_adidas_live_shopping_forum_sneakers

Ono što LIVE SHOPPING čini jedinstvenim jeste mogućnost da, dok slušaš priču o omiljenim brendovima i siluetama, istovremeno kupuješ online. Na taj način spajaš lepo i korisno – sediš ušuškan/a u svom stanu i na mobilnom telefonu ili laptopu slušaš zanimljive modne i sneaker savete i kupuješ patike.

Prvi LIVE SHOPPING na našem sajtu vodili su Stevan Piale i Sara Jo. Pričali su o stilu, brendu adidas, trendovima i predlagali kombinacije sa FORUM patikama.

Pored chat box-a u kojem su pratioci live shopping-a mogli da postave pitanja, na ekranu su se u svakom trenutku nalazili i modeli o kojima je bilo reči. Oni su se mogli naručiti jednim klikom, što možeš uraditi i sada, ukoliko pogledaš snimak prvog adidas LIVE SHOPPING-a.

Klikom na opciju Watch & Shop na ekranu se pojavljuje video, ali i ponuda adidas FORUM patika.

Do nekog novog live-a, stay tuned.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

02.
Nov.
2021.
News
Kupuj Mastercard kreditnom karticom Addiko banke i ostvari 10% popusta prilikom kupovine.
26.
Oct.
2021.
News
U ovoj igri mogu učestvovati samo timovi. U njoj postoji samo jedan put, bitno je da se držite zajedno! Da li ste spremni za Sneakerville Playhouse?
20.
Sep.
2021.
News
I ove sezone budite spremni za nove izazove, jer nova NAPAPIJRI kolekcija slavi lepotu življenja kroz boje, oblike i materijale koji oživljavaju autentičnu v...
17.
Sep.
2021.
News
Da li ste spremni da sigurnim korakom i u autentičnom stilu uđete u jesenju sezonu? Uz nove unapređene modele brenda Converse, jesen će biti u znaku komfora ...
15.
Sep.
2021.
News
Brend Nike je jednoj od najpopularnijih košarkaških silueta dao novi look i potpuno novi vibe. Predstavljamo ti Nike Blazer, patike koje će obe...
24.
Aug.
2021.
News
Predstavljamo ti ikonu Classic Leather, dizajn koji su zajedno kreirali Reebok i Buzz, čime je ostavljen jedinstveni trag u istoriji sneaker kulture u region...
19.
Aug.
2021.
News
Vreme je za nove (školske) početke! Okupi ekipu i krenite u avanturu.Vreme je za nove (školske) početke! Okupi ekipu i krenite u avanturu.
14.
Jun.
2021.
News
Nova kolekcija Buzz majica stigla je u naše šopove. Otkrivamo ti trendi modele koji će obeležiti ovu sezonu.