11/06 2016.
News

NIKE AIR PRESTO CANDY SHOP

SAVRŠENA KOMBINACIJA IZVORNOG DIZAJNA I SAVREMENE TEHNOLOGIJE

Dragi BUZZ-ovci pozivamo vas da nam se pridružite u sredu 15. juna sa početkom u 18 časova, na Presto Candy Shop-u u ’Poslastičarnici’’ u ulici Maršala Birjuzova br. 7, na promociji novih Nike Air Presto Ultra Flyknit patika izrađenih po poslednjoj tehnologiji.

Zadržavajući formu izvornog modela, Nike Air Presto Ultra Flyknit danas predstavlja tehnološki usavršen model legendarnog dizajnera Tobija Hetfilda. Skicirajući novu patiku kasnih devedesetih, Hetfild verovatno nije ni pomišljao kako će njegov novi dizajn biti toliko ispred svog vremena, da će više od 15 godina kasnije, odanost izvornom modelu značiti postavljanje novih standarda.

Vizija, u početku niskog modela, bila je stvoriti patiku što sličniju čarapi, prozračni lagani model čija primenjivost proizilazi iz jednostavnosti. Danas, kombinovanjem Flyknit i Presto tehnologije anatomija patike i stopala potpuno se ujedinjuju u pokretu, omogućavajući formi da se maksimalno prilagodi funkcionalnosti. Prepoznatljivi gornji deo siluete dolazi još više do izražaja upotrebom Flyknit tehnologije, koja obuhvata stopalo već od gležnja.

Ovog proleća Nike Air Presto Ultra Flyknit dolazi u raznim bojama i kombinacijama. Iako svojom anatomijom i udobnošću ima sva obeležja vrhunske sportske patike, ove sezone nema košulje sa kojom nove Flyknit modele ne možete da kombinujete.
U jedinstvenom Presto Candy Shop-u svi prisutni će imati priliku da uživaju u muzici koju će puštati DJ Laki i ledenim osveženjima poput sladoleda i raznobojnih šećernih vuna, kao i da se druže sa ličnostima iz sveta sporta, muzike i umetnosti.

Pre nego što potražite svoj idealni model ekskluzivno u BUZZ SNEAKER STATION prodavnicama u TC Ušće i Knez Mihajlovoj, vidimo se u ''Poslastičarnici''!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Nov.
2020.
News
Povodom 80. rođendana crtanog junaka Duška Dugouška, Converse i Warner Bros. udružili su snage i kreirali fenomenalnu Bugs Bunny kolekciju, dos...
31.
Oct.
2020.
News
Predstavljamo ti novitet u našoj ponudi - NAPAPIJRI, brend koji predstavlja sportsku eleganciju u najluskuznijem smislu. 
30.
Oct.
2020.
News
Doživi potpuno novo šoping iskustvo u jedinstvenom enterijeru novog BUZZ šopa u TC Galerija Beograd.
string(0) ""
string(0) ""