27/05 2016.
News

Ceo fazon je biti FRESH

Strast, ponos i stil – su tri reči koje najbolje opisuju današnju priču posvećenu jednom interesantnom fenomenu, a to je bezgranična ljubav repera prema kačketima. Šetajući beogradskim ulicama možemo videti da ljubitelji hip hopa ne izlaze iz kuće bez svog zaštitnog znaka – kačketa, ali i da je stari dobri moto ''Hip hop je način života'' itekako živ.

Kačkete su uvek nosili oni koji su hteli da budu drugačiji i na taj način iskažu svoj umetnički bunt, pa tako i naši momci iz kraja, poznati hip-hoperi Struka, Relja, Timbe, Rista, Laki, Rokam. Njihov specifični način života najbolje prepoznajemo po njihovoj ljubavi prema kačketima, a posebno prema brendu New Era. Biti drugačiji je ono što ih pokreće, a ujedno povezuje sa istomišljenicama sa ulica Los Angeles-a, New York-a i London-a.

Talentovani za igru rečima i sklapanje rima, ovi momci kažu da svoje kačkete nose oduvek, a danas, neki od njih imaju zavidne kolekcije New Era kačketa. Uz pisanje tekstova i grebanje ploča, svoju individualnost iskazuju noseći najraznovrsnije modele ovog brenda, a među omiljenim su im Fitted i Snapback modeli.

I pre nego što je baš ''Fitted'' postao najprodavaniji model New Era brenda, pre više od 90 godina jedan hrabri Nemac Ehrhardt Koch se ukrcao na putovanje bez povratka u New York i tom prilikom zauvek definisao industriju kačketa. Kompanija koju je osnovao od 1922. godine nosi naziv New Era.

Originalno pravljeni za baseball igrače, New Era kačekti su danas postali mnogo više od toga. Svetske zvezde Rihanna, Jay Z, Snoop Dogg i NBA ikone poput Lebron James-a i Kevin Durant-a ne propuštaju priliku da budu zapaženi i to pokažu svojim personalizovanim New Era kačketima.

                                                                                       

Passengers bar, Struka, Relja, Timbe, Rista, Laki, Rokam i njihovi najdraži primerci iz kolekcije New Era kačketa, zaokružili su priču sa porukom „Ceo fazon je biti FRESH“. Većinu modela koje poseduju najčešće su nabavljali u inostranstvu ili dobijali na poklon, a sada nove kačkete prvo potraže u BUZZ-u.

O čemu su pričali, koji su im omiljeni kačekti, a koje su izabrali, pogledajte u video priči.

 

Momci nose kačkete New Era koje možete poručiti putem sajta ili potražiti u BUZZ šopovima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Struka nosi New Era kačkete:  
Team Mesh Albatra

Team Oakland Raiders

Relja nosi New Era kačkete:    
Canvas Golden State Warriors

Flock Crown Miami Heat  Graotic

Timbe nosi New Era kačkete:  
Den Palm NY Yankees

New York Yankees White on White

Rista nosi New Era kačkete:    
Biggie Visor White Sox

New York Yankees Black on Black

Laki nosi New Era kačkete: 
New York Yankees Camo Crown

Team Oakland Raiders   

Rokam nosi New Era kačkete: 
Team New York Yankees

Team Los Angeles Dodgers

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Apr.
2021.
News
Svaki naš rođendan savršen je povod za sumiranje utisaka, ali ipak ne odustajemo od one Keep on Buzzin’. Ovo je priča o nama.
15.
Apr.
2021.
News
It’s Buzz 6th Birthday! I ove godine ga proslavljamo online i pozivamo te da budeš deo naše rođendanske aktivacije.
14.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Nadam se da sam vam nedostajala. I ovoga puta se javljam inspirisana, zahvaljujući šarenim bojama i retro fazonu nove PUMA kolekcije koja...
13.
Apr.
2021.
News
Brend adidas nastavlja svoju ekološku misiju novom kolekcijom Stan Smith patika čiji je prepoznatljivi dizajn sada dobio još održivije ruho.
08.
Apr.
2021.
News
Patike koje su svetlost dana ugledale tokom prošlogodišnjeg Air Max Day-a, potpuno zaslužuju epitet „Sneakers of the Future“. Ovo j...
07.
Apr.
2021.
News
Saznaj zašto je nova NAPAPIJRI kolekcija i ove sezone tako posebna.
07.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi, Evo mene ponovo, posle malo dužeg vremena, sa novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je...
06.
Apr.
2021.
News
Nike Air Jordan 1 "University Blue" patike su koje svi žele u svojoj kolekciji. Možda sada budu baš tvoje!
31.
Mar.
2021.
Blogger Pick
Hej ljudi!   Jedva sam čekala da vam ispričam novu priču.   Polako, ali sigurno, zima odlazi da oslobodi prostor hrabrijima. Znam da možda tren...
26.
Mar.
2021.
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su ti jedan par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o tebi. Pogledaj pravila na&sc...