Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
27.05.2016.

Ceo fazon je biti FRESH

Strast, ponos i stil – su tri reči koje najbolje opisuju današnju priču posvećenu jednom interesantnom fenomenu, a to je bezgranična ljubav repera prema kačketima. Šetajući beogradskim ulicama možemo videti da ljubitelji hip hopa ne izlaze iz kuće bez svog zaštitnog znaka – kačketa, ali i da je stari dobri moto ''Hip hop je način života'' itekako živ.

Kačkete su uvek nosili oni koji su hteli da budu drugačiji i na taj način iskažu svoj umetnički bunt, pa tako i naši momci iz kraja, poznati hip-hoperi Struka, Relja, Timbe, Rista, Laki, Rokam. Njihov specifični način života najbolje prepoznajemo po njihovoj ljubavi prema kačketima, a posebno prema brendu New Era. Biti drugačiji je ono što ih pokreće, a ujedno povezuje sa istomišljenicama sa ulica Los Angeles-a, New York-a i London-a.

Talentovani za igru rečima i sklapanje rima, ovi momci kažu da svoje kačkete nose oduvek, a danas, neki od njih imaju zavidne kolekcije New Era kačketa. Uz pisanje tekstova i grebanje ploča, svoju individualnost iskazuju noseći najraznovrsnije modele ovog brenda, a među omiljenim su im Fitted i Snapback modeli.

I pre nego što je baš ''Fitted'' postao najprodavaniji model New Era brenda, pre više od 90 godina jedan hrabri Nemac Ehrhardt Koch se ukrcao na putovanje bez povratka u New York i tom prilikom zauvek definisao industriju kačketa. Kompanija koju je osnovao od 1922. godine nosi naziv New Era.

Originalno pravljeni za baseball igrače, New Era kačekti su danas postali mnogo više od toga. Svetske zvezde Rihanna, Jay Z, Snoop Dogg i NBA ikone poput Lebron James-a i Kevin Durant-a ne propuštaju priliku da budu zapaženi i to pokažu svojim personalizovanim New Era kačketima.

                                                                                       

Passengers bar, Struka, Relja, Timbe, Rista, Laki, Rokam i njihovi najdraži primerci iz kolekcije New Era kačketa, zaokružili su priču sa porukom „Ceo fazon je biti FRESH“. Većinu modela koje poseduju najčešće su nabavljali u inostranstvu ili dobijali na poklon, a sada nove kačkete prvo potraže u BUZZ-u.

O čemu su pričali, koji su im omiljeni kačekti, a koje su izabrali, pogledajte u video priči.

 

Momci nose kačkete New Era koje možete poručiti putem sajta ili potražiti u BUZZ šopovima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Struka nosi New Era kačkete:  
Team Mesh Albatra

Team Oakland Raiders

Relja nosi New Era kačkete:    
Canvas Golden State Warriors

Flock Crown Miami Heat  Graotic

Timbe nosi New Era kačkete:  
Den Palm NY Yankees

New York Yankees White on White

Rista nosi New Era kačkete:    
Biggie Visor White Sox

New York Yankees Black on Black

Laki nosi New Era kačkete: 
New York Yankees Camo Crown

Team Oakland Raiders   

Rokam nosi New Era kačkete: 
Team New York Yankees

Team Los Angeles Dodgers

Slični članci