Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
11.08.2021.

CONVERSE X SPACE JAM : A NEW LEGACY

Sada je i zvanično!

Tune Tim je opet u akciji, a Converse je lansirao limitiranu kolekciju obuće prilagođenog dizajna. Duško Dugouško, Lola, Tviti, Patak Dača i Lebron Džejms su deo nove kolekcije Converse x Space Jam – Novo nasleđe.

Converse naglašava nadahnuće koje donosi sport kroz svoju posebnu ulogu u filmu i u novoj kolekciji se fokusira na osećaj zabave!

 

 

Reč je o kolekciji koja predstavlja najluckastiji Converse redizajn vaših omiljenih košarkaških modela. Košarkaško nasleđe utisnuto na Chuck 70 i Chuck Taylor All Star uparuje poznate košarkaške zvezde sa animiranog terena. 25 godina nakon prvog dela, Lebron i luckasti dream team vraćaju magiju za naredne generacije.

 

Duboke Chuck 70 su redizajnirane sa jedinstvenim detaljima – istaknuta slika tima, Lebronov potpis, animirani likovi sa unutrašnje strane i Converse logo sa karakterističnim fontom Space Jam. Dizajn je luckast, ali proizvođači su ozbiljni. Sa vrhunskim osećajem i istrajnošću, koji svaki Chuck 70 čini jedinstvenim.

 

Sjajni dream team iz crtaća, takođe, oživljava basketašku klasiku, Chuck Taylor All Star sa kojom je sve i počelo. Poznato platno je okarakterisano digitalnim printom i celim Tune timom, koji njihovu filmsku slavu pretvara u stvarnost. Duško, Lola, Patak Dača, Marvin Marsovac i Taz susreću se na uličnoj klasici.

 

Kolekcija je dostupna u Buzz šopovima i online.

 

Slični članci