Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
15.04.2021.

WE’RE CELEBRATING BUZZ'S 6TH BIRTHDAY

Šest godina – tako kratak vremenski period, a tako mnogo projekata, izazova, kampanja, događaja iza nas... A priča se tek nastavlja!

Nismo mogli naći bolji početak za ovu rođendansku priču koja je tu da sumira još jednu godinu za nama. Bila je izazovna, neobična, teška, ali nas nije sprečila da nastavimo da ispunjavamo očekivanja hiljada ljubitelja patika, budemo još kreativniji i drugačiji, da uživamo u svim novim plodovima sneaker kulture i da zajedno sa vama rastemo i priuštimo vam baš sve što želite u svojim kolekcijama.

Nova realnost okrenula nas je nekim novim vidovima komunikacije, proširila nam vidike, pa smo u prethodnoj godini krenuli u novi izazov i novi projekat zvani Buzz Sneaker Station na TikTok-u. Prosto je – nismo mogli ostati imuni na jednu od trenutno najpopularnijih društvenih mreža i nadamo se da vam se sadržaj koji smo do sada delili i koji ćemo nastaviti da delimo sa vama zaista dopada.

Iz nedelje u nedelju, naš Buzz Crew je predstavljao nove priče i fenomenalne stajlinge koji su nas inspirisali da najnovije modele patika ponesemo na potpuno drugačiji način. A onda su nas, pre početka nove školske godine, naše The Coolest School Crews raspametile.

Verujemo da se sećate da smo pozvali klince da nam, kroz svoja dostignuća, pokažu zašto su baš oni The Coolest School Crew, pa smo iz nedelje u nedelju uživali u pričama najboljih –  rumunskog Brothers Crew-a, koji svojim plesom ostavljaju bez daha i mogu se pohvaliti brojnim titulama koje su osvojili na domaćim i internacionalnim takmičenjima; zlatnih momaka iz Matematičke gimnazije u Beogradu koji su nam pokazali da i fizika i matematika mogu biti kul; Go-Breakers-a, sjajne ekipe iz Slovenije koja je vrtoglava u svakom smislu te reči;  Flawless Crew-a, dragih devojaka iz Kragujevca. Flawless nije samo ime njihove plesne grupe, već i epitet koji ih savršeno krasi; ekipe sjajnih Bosanaca koji imaju toliko različitih interesovanja, a toliko se dobro slažu da jedni druge smatraju članovima porodice; Dream Team-a, mladih sportista iz Svilajnca koji, uprkos svim obavezama, ipak nalaze vremena da se druže i uživaju u životu.

Hvala vam, bili ste divni i prava inspiracija!

Naši šopovi širom regiona su se zatvarali i otvarali, ali smo ipak uspeli da u Srbiji i Rumuniji predstavimo tri potpuno nova, jedinstvena, drugačija i ljubiteljima patika potpuno prilagođena Buzz šopa koja svojim izgledom i ponudom ostavljaju bez daha i nude fenomenalno šoping iskustvo.

Otvaranje svih naših šopova pratile su mnogobrojne ekskluzive. Brend NAPAPIJRI zvanično je postao deo naše ponude, baš kao i Jordan PSG kolekcija. I u ovoj godini vam spremamo još mnogo iznenađenja.

New reality, a bit different but yet the same Sneakerville powered by Buzz & Tike. Najveći sneaker festival u regionu krajem prošle godine održan je online i ponovo je pomerio granice urbane kulture produkcijom, sadržajem i fenomenalnim izvođačima i gostima koji su samo doprineli celokupnom utisku. I tu se ne zaustavljamo!

Ove godine smo, povodom 6. rođendana, u svim našim šopovima i online omogućili do 30% popusta. Rođendan proslavljamo i novim Show Us Your Perfect Outfit challenge-om, u kom ćemo najbolji outfit nagraditi vrednim nagradama iz Buzz-a. Više o našoj rođendanskoj Instagram aktivaciji pročitajte ovde.

Let’s Celebrate 6th Birthday together. Keep on Buzzin’!

Buzz tim

Slični članci