Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
24.04.2017.

CHUCK TAYLOR METALLICS – BLISTAVO PROLEĆNO OSVEŽENJE


Nakon što nas je prošlog proleća Chuck Taylor All Star II iznenadio izborom modela u čak 13 boja, Converse je ove sezone ljubiteljkama ovog kultnog modela predstavio jedno od svojih najblistavijih osveženja –  Metallics Collection. Pet modela različitih metalnih boja i sjaja zablistaće ovog proleća gradskim ulicama, upotpunjujući svaki outfit na sasvim nov i originalan način.


Koju god vrstu provoda da odaberete, unapređeni đon sa Nike Lunarnon uloškom činiće svaki vaš svetlucavi „Metallics“ korak neverovatno udobnim. Chuck Taylor All Star II Metallics kolekcija je veoma atraktivnog dizajna i sa svetlucavim detaljima koji su ove sezone u trendu, a u Srbiji ih možete pronaći ekskluzivno u BUZZ šopovima.

Koliko su stylish zlatna, srebrna i bakarna varijanta ove kultne siluete uverile su se i naše devojke Snježana Šućur, Jana Dačović, Bojana Kostić, Teodora Tara Stojanović i Andrea Ržaničanin. Na ulicama Beograda ove fenomenalne devojke najavile su svetlucavu sezonu starki. Sve Metallics modele pogledajte na linku.

Žurka počinje kada zakoračis na ulicu.

Slični članci