08/02 2021.
News

NE PROPUSTI PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE

Pripremili smo pravu ekskluzivu za PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE - ženske patike Nike Dunk Low Coast.

Reč je o modelu koji je slavu stekao tokom osamedesetih i koji se u velikom stilu vraća na sneaker scenu u kombinaciji svetlo plave i bele boje. Svojim perfektnim dizajnom i efektnim detaljima koji se savršeno ističu na plavim tonovima, Nike Dunk opravdava titulu college statement modela koji ne smeš da izostaviš iz svoje kolekcije.

Zbog toga u četvrtak, 11. februara ne smeš propustiti prvi BUZZ Online Raffle.

Šta je potrebno da uradiš da bi učestvovao/la u prvom BUZZ Online Raffle-u?

Prijave za Raffle počinju u četvrtak, 11. februara u 9h i trajaće do petka, 12. februara do 9h. Klikom na baner koji će biti postavljen na našem sajtu, otvoriće se formular u kojem treba da ostaviš svoje podatke.

Jedna osoba može se prijaviti za Raffle samo jednom, sa jednog računara ili IP adrese. Prilikom unosa podataka, potrebno je da navedeš veličinu koju bi želeo/la da kupiš, ali i da istakneš da li će ti patike biti isporučene na adresu ili ćeš ih preuzeti u našem šopu u TC Galerija Beograd.

Nike Dunk Low Coast biće dostupne u veličinama od 36.5 do 42 po ceni od 12.990 RSD. Nakon popunjene prijave, na tvoju e-mail adresu stići će mejl sa potvrdom da si se uspešno prijavio/la za Raffle, dok će oni koji budu odabrani za kupovinu ovog ekskluzivnog Nike Dunk modela o tome biti obavešteni u petak, 12. februara.

Ukoliko si izvučen/a, a odabrao/la si preuzimanje u šopu u TC Galerija Beograd, imaćeš 48 sati da Nike Dunk Low Coast kupiš u veličini za koju si se prijavio/la.

Čekamo te na prvom Buzz Online Raffle-u. Srećno!

Buzz tim 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""