21/12 2020.
News

SNEAKERVILLE SHOW RECAP

Iako nas je korona virus sprečio da ove godine fizički prisustvujemo najvećem festivalu patika u regionuSneakerville 2.0 powered by Buzz & Tike ipak je, u online formatu, okupio brojne poznate ličnosti, ambasadore brendova Nike, adidas, Reebok, Converse i drugih, ali i ljubitelje patika, sporta, umetnosti i street kulture. 

Sneakerville Show smo ovog vikenda svi pomno pratili u premijernom terminu na RED TV-u, a mi te pozivamo da se (ako već nisi) registruješ na platformi sneakerville.rs i pogledaš još neke zanimljive sadržaje koje smo, zajedno sa poznatim svetskim i lokalnim brendovima, pripremili za tebe. 

Zaljubljenici u urbanu i sneaker kulturu imali su priliku da, gledajući Sneakerville Show, uživaju u zanimljivim intervjuima sa trenutno najaktuelnijim izvođačima, poznatim ličnostima i influenserima, da saznaju brojne novitete u ponudi poznatih brendova, ali i da se upoznaju sa nekim od najvećih kolekcionara patika na ovim prostorima. Sve je bilo u znaku patika i urbane street kulture, pa i izazovi koje je za naše poznate ličnosti pripremio TrickySneaker pong, najbrže upertlavanje patika, freelance u bacanju rima - svi su se odlično snašli i dobro zabavili. 

Pobornici urbane street kulture, Andrija Kuzmanović, Dušan Bulut, Slobodan Stanojlović, Igor Rakočević, Ivan Jevtović, Ana Stanić, Sajsi MC, otkrili su nam detalje iz svog javnog i privatnog života. Oni su tokom intervjua sa poznatim voditeljem Galebom Nikčevićem razgovarali o svojim karijerama, omiljenim odevnim kombinacijama i sportskim brendovima, ali i o zanimljivostima iz svakodnevog života.

Ni ovogodišnji Sneakerville nije mogao proći bez fenomenalnih nastupa trenutno najaktuelnijih muzičkih izvođača. Sara Jo, Coby, Kendi i Bojana Vunturišević su gledaocima pripremili nesvakidašnji spektakl i tako upotpunili ovogodišnju Sneakerville priču.

Sneakerville Show je svojim zanimljivim sadržajem mnogima obeležio kraj ove godine. Mi se nadamo da će nam naredna doneti priliku da se ponovo okupimo i svi na jednom mestu uživamo u čarima sneaker kulture. Do tada, ovogodišnji Sneakerville Show, ali i brojne druge sadržaje poznatih brendova, možeš pogledati na zvaničnoj Sneakerville stranici www.sneakerville.rs.

Buzz tim 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Jan.
2021.
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svetski trendseteri – Buzz Sneaker...
05.
Jan.
2021.
News
Ta ideja nastala je krajem prošle godine i predstavlja idealan spoj komfora i ležernosti sa super stilizovanim trendy komadima.
18.
Dec.
2020.
News
Najveći regionalni festival patika, Sneakerville, ove godine možete pratiti u subotu i nedelju, 19. i 20. decembra od 16h na RED TV. 
string(0) ""
string(0) ""