22/03 2017.
News

JUST GOT ’EM

Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prestonice proslaviće nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima.


Beograd će se kao i prethodnih godina pridružiti slavlju, i tokom marta meseca, organizovaće brojne aktivacije za ljubitelje tog modela, a 26. marta i zvanično će biti održan „Air Max Day“ na kojem će brojni pripadnici sneaker kulture proslaviti trideseti rođendan Air Max 1 patika.

Na samom događaju u BUZZ korneru biće postavljene 3 kutije sa po jednim modelom Air Max patika. Bez gledanja, samo čulom dodira svi će moći da pogađaju koji modeli su u kutijama, a na kraju će Mimi i Cobi izvlačiti pobednika. Prvi kojeg izvuku, a da je na papiriću napisao sva tri modela tačno osvojiće Air Max iz BUZZ-a.

Dodatno, svim kupcima na AMD pripremili smo torbice KISS MY AIRS, kao i poklon vaučer za narednu Nike kupovinu.


Kako bi obeležili jubilarni rođendan legendarne Air Max linije, brend Nike odlučio je da obraduje sve i predstavi nove, redizajnirane modele inspirisane najpopularnijim retro modelima, osvežene inovacijama i najnovijim trendovima. Samo neki od najnovijih Air Max modela koji će biti predstavljeni ove sezone su: Air Max 90 Ultra Flyknit - prepoznatljiv po živopisnim bojama i laganom gornjem Flyknit delu.


Pošto želimo sve ljubitelje Air Max modela da uključimo i nagradimo za nesebičnu ljubav koju gaje prema ovim siluetama odlučili smo da najkreativnije nagradimo.
Od srede 22.3 do petka 31.3 trajaće aktivacija „JUST GOT 'EM“, a potrebno je da uradite sledeće:

1. Air Max patiku koju ste upravo kupili fotkajte ispred tematskog postera držeći je u ruci

2.Na vašim otvorenim stranicama Facebook ili Instagram postavite fotku uz vaš AIR MAX slogan, rimu, ideju, misao, tagujte @buzzserbia na fotki i postavite #justgotem #kissmyairsbgd #buzzserbia.
 

Najboljih 10 ćemo objaviti 1.4. na našoj FB stranici u albumu i 5 dana će trajati glasanje za najbolju AM patiku i slogan. Fotografija sa najviše glasova i lajkova osvaja poklon vaučer od 20.000 rsd za Nike kupovinu u BUZZ-u.


Pozivamo vas da nam se pridružite na celodnevnoj proslavi rođendana Air Max siluete 26.3. u Kralja Petra 39.

Vidimo se tamo!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""