Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
13.04.2016.

BUZZ CREW

U SEBI NOSE DUH GRADSKIH ULICA, KREATIVNI SU, OTVORENI, POTPUNO RAZLIČITI, A ZAJEDNO ČINE BUZZ CREW.

BUZZ Sneaker Station, mesto za sve one koji vole patike i street style, dobio je konačno svoj CREW. Oni su mladi, energični i pre svega obožavaju da nose patike. Za neke od njih ste verovatno čuli, neke od njih ćete upoznati vremenom, a oni su: kolekcionar patika i osnivač ‘’Street Life’’ zajednice Marko Đorđević Maks, autorka bloga ‘’Fashion Babe’’ Dunja Jovanić, koreograf i plesač Aleksandar Marković Lex, modna blogerka Jelena Nikolić Cobe, dizajnerka i kreatorka brenda ‘’Urban Design’’ Maja Čobanov i osnivač ‘’MareljBowTies’’ handmade leptir mašni Jovan Marelj.

Kreativni na svoj način, BUZZ CREW predstavljaće novu, pozitivnu energiju BUZZ-a. Poznati po besprekornom stilu, predstaviće svoj stil, ali pomoći i čitaocima da izgrade sopstveni i ostanu informisani o svim novim dešavanjima, kao i o modelima koji ih zanimaju. Ispričaće nam priče iz svog ugla i preneti impresije o novim kolekcijama koje stižu u BUZZ SNEAKER STATION.

BUZZ od sada više nećemo moći da zamislimo bez BUZZ CREW-a, koji će se potruditi da nas uvek uvedu u epicentar lokalnih i globalnih dešavanja, ali i prenesu duh jedne urbane i moderne kulture na originalan način.

Slični članci