31/10 2020.
News

NAPAPIJRI - Keep Choosing Future

Šta za tebe znači Choose Future? Da li praviš kompromise kada je u pitanju kvalitet i dizajn odeće koju nosiš? Dozvoli da te bliže upoznamo sa brendom NAPAPIJRI - sportskom elegancijom u najluksuznijem  smislu.

Od 1987. godine, ovaj italijanski brend nas vodi na putovanje kroz kolekcije inspirisane dalekim Severom. Ime brenda na finskom jeziku znači "Severni polarni krug" i svojom ponudom nas iz sezone u sezonu oduševljava toplom, udobnom odećom dizajniranom da odgovori najekstremnijim uslovima i omogućava nam da svoj avanturistički duh prenesemo na naše oblačenje, poštujući principe održive mode i vizije o boljoj budućnosti koja se provlači kroz sve kolekcije brenda.

Kada nosiš NAPAPIJRI znaš da nosiš odeću koja je dobra za tebe i okolinu u kojoj živiš.

NAPAPIJRI daje potpuno nov senzibilitet garderobi pretvarajući inovativne materijale u komade odeće, dok NAPAPIJRI stil znači biti autentičan i jedinstven.

NAPAPIJRI kolekcija za jesen/zimu 2020. slavi poreklo brenda povratkom u Arktički krug u Finskoj i prirodu zemlje čija lepota potiče iz međusobne igre kopna i vode, mora i obala, ljudi i prirode, sa raznolikim spektrom stilova objedinjenih jedinstvenom estetikom dobijenom iz inspiracije finskih pejzaža koji oduzimaju dah.

Poruka nove sezone je Preduzmimo akciju za bolje sutra i pozitivnu, bolju budućnost svih nas. Da li je slediš?

DA LI ZNAŠ KOJI JE NAPOZNATIJI MODEL BRENDA?

Rainforest - sigurno. Jedna od tri ikone brenda NAPAPIJRI.⁣ Najpoznatija jakna koja se navlači preko glave. Simbol mladalačkog, pozitivnog duha i konstantne potrage za udobnošću, savršena zaštita od kiše i vetra, ⁣sa i bez džepova. Dizajnirana za dinamičan stil života, moderna i funkcionalna za sve sezone. Spaja one koji je nose. Jedinstvena. ⁣Zaštitni znak brenda norveška zastava i "Napapijri" logo nalaze se na prednjem kenguarskom džepu koji je čuvar tvojih stvari i dnevnik tvojih avantura.

Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Buzz šopu u TC Galerija Beograd ili naručiti online.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""