Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
31.10.2020.

NAPAPIJRI - Keep Choosing Future

Šta za tebe znači Choose Future? Da li praviš kompromise kada je u pitanju kvalitet i dizajn odeće koju nosiš? Dozvoli da te bliže upoznamo sa brendom NAPAPIJRI - sportskom elegancijom u najluksuznijem  smislu.

Od 1987. godine, ovaj italijanski brend nas vodi na putovanje kroz kolekcije inspirisane dalekim Severom. Ime brenda na finskom jeziku znači "Severni polarni krug" i svojom ponudom nas iz sezone u sezonu oduševljava toplom, udobnom odećom dizajniranom da odgovori najekstremnijim uslovima i omogućava nam da svoj avanturistički duh prenesemo na naše oblačenje, poštujući principe održive mode i vizije o boljoj budućnosti koja se provlači kroz sve kolekcije brenda.

Kada nosiš NAPAPIJRI znaš da nosiš odeću koja je dobra za tebe i okolinu u kojoj živiš.

NAPAPIJRI daje potpuno nov senzibilitet garderobi pretvarajući inovativne materijale u komade odeće, dok NAPAPIJRI stil znači biti autentičan i jedinstven.

NAPAPIJRI kolekcija za jesen/zimu 2020. slavi poreklo brenda povratkom u Arktički krug u Finskoj i prirodu zemlje čija lepota potiče iz međusobne igre kopna i vode, mora i obala, ljudi i prirode, sa raznolikim spektrom stilova objedinjenih jedinstvenom estetikom dobijenom iz inspiracije finskih pejzaža koji oduzimaju dah.

Poruka nove sezone je Preduzmimo akciju za bolje sutra i pozitivnu, bolju budućnost svih nas. Da li je slediš?

DA LI ZNAŠ KOJI JE NAPOZNATIJI MODEL BRENDA?

Rainforest - sigurno. Jedna od tri ikone brenda NAPAPIJRI.⁣ Najpoznatija jakna koja se navlači preko glave. Simbol mladalačkog, pozitivnog duha i konstantne potrage za udobnošću, savršena zaštita od kiše i vetra, ⁣sa i bez džepova. Dizajnirana za dinamičan stil života, moderna i funkcionalna za sve sezone. Spaja one koji je nose. Jedinstvena. ⁣Zaštitni znak brenda norveška zastava i "Napapijri" logo nalaze se na prednjem kenguarskom džepu koji je čuvar tvojih stvari i dnevnik tvojih avantura.

Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Buzz šopu u TC Galerija Beograd ili naručiti online.

Slični članci