Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
30.10.2020.

UNIQUE, DIFFERENT, SPECIAL: Otvoren najveći BUZZ šop u regionu

Najveći BUZZ šop u regionu otvoren je danas na I spratu TC Galerija Beograd, čime su ljubitelji sneaker kulture, ali i jedinstvenog šopinga dobili novu, omiljenu destinaciju za kupovinu.

Zaljubićeš se u svaki njegov kutak onog trenutka kad zakoračiš u svet potpuno prilagođen ljubiteljima patika, jer je novi koncept BUZZ šopa još moderniji, futurističkog dizajna i u njemu se savršeno ističe svaki detalj.

Uživaj u zvucima omiljene muzike u Sonic Chair-u, muzičkoj stolici koja se nalazi u Chill Out zoni, koja će te odvesti u potpuno drugu dimenziju. Tableti koji se nalaze u Hang Out zoni omogućiće ti lakše snalaženje i "surfovanje" kroz našu ponudu, a ne sumnjamo i da ćeš se "zaigrati" u staklenim kabinama sa autozatamnjenjem koje se aktivira čim uđeš u njih.

Novitet u našem novootvorenom šopu jesu i tri specijalizovana kutka:

  • Jordan kutak koji će privući pažnju fanova svima dobro poznate košarkaške ikone i brenda koji nosi njegovo ime. Brend Jordan omiljen je i među ljubiteljima košarke i među ljubiteljima urbanog odevanja, dok poseban "specijalitet" predstavlja ekskluzivna Jordan x PSG kolekcija.
  • Skateboarding kutak još jedan je novitet u našim šopovima i potpuno je namenjen ljubiteljima skateboarding-a. Pronađi sve najnovije modele i uživaj u svakom trenutku na točkovima.
  • Kids kutak koji sadrži najmoderniju ponudu obuće i odeće za decu, zbog čega će i kupovina za najmlađe biti potpuno novi doživljaj.

Najnoviji i najbolji modeli poznatih svetskih brendova Nike, Adidas, Puma, Reebok, New Balance, sada su upotpunjeni i ponudom brenda Napapijri, uz proširenu ponudu odeće, zbog čega je naš asortiman još atraktivniji.

Vidimo se svakog dana, od ponedeljka do nedelje, od 10h do 22h na prvom spratu TC Galerija Beograd.

Buzz tim

Slični članci