Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
13.10.2020.

TIMELESS CLASSICS: Adidas modeli bez kojih nećemo moći ove jeseni

Nova sneaker sezona otvorila je vrata novim trendovima, ali se mi ove jeseni ipak odlučujemo za neprolaznu klasiku. Na umu su nam siluete brenda Adidas koje na sebi već nose oznaku approved i predstavljaju savršen izbor u gotovo svim prilikama... Zapravo – u svim prilikama!

Iako nismo ljubitelji tmurnih jutara i hladnih večeri, kišovitih i sumornih dana, to nas ne sprečava da se ovog oktobra odlučimo za patike koji će uneti mnogo boje u naše svakodnevne autfite. One ne moraju biti potpuno obojene – dovoljno je da imaju detalj, dva ili tri u nekoj upečatljivoj boji ili upečatljiv print da nam dan bude bolji. Ko zna, možda te neki od ovih modela inspirišu da obučeš nešto što do sada nisi, a ako ne želiš da kiša pokvasi tvoje nove omiljene patike, navuci na njih shoe cover koji takođe možeš pronaći u našoj ponudi.

Ovo su Adidas modeli bez kojih nećemo moći ove jeseni.

Adidas Superstar – klasik koji se uvek izdvaja

Silueta koja je nedavno proslavila 50. rođendan, svoje mesto  u sneaker svetu ustoličila je jedinstvenim dizajnom, ali i činjenicom da je nezamenljiva komponenta streetwear-a već decenijama. Naš apsolutni favorit ove jeseni su muške Superstar patike upečatljve zelene boje sa crnim detaljima, koje će u tvoj autfit vratiti old school vibe i uneti sasvim dovoljno boje u tmurnu jesenju svakodnevnicu.

Adidas ZX 2K Boost – statement ženske patike koje ćeš obožavati

Ponesi pravi vatromet boja na svojim patikama. Model koji je savršen izbor za to je Adidas ZX 2K Boost, koji donosi potpuno novu dimenziju komfora i udobnosti. Efektan gradijent plavih i ružičastih tonova na đonu, uz detalje na gornjištu i peti patike, učiniće da ovaj model bude tvoj prvi izbor u svim jesenjim izdanjima. Atipične su, ali ih upravo to izdvaja u masi i zato ih obavezno ponesi tokom oktobarskih dana.

Adidas ZX Fuse Boost muške patike – za hod kao po oblacima

Sneaker ikona ZX ove jeseni dolazi u potpuno novom ruhu – upotpunjena Boost tehnologijom i u koloritu koji ne očekuješ. Đon je najupečatljiviji deo na ovom Adidas ZX Fuse Boost muškom modelu i savršeno se izdvaja na gornjištu crne boje. Zašto se baš ona ne bi našla u tvojoj kolekciji ove jeseni?

Adidas Superstar – ženski model upečatljivog printa

Kada klasičnom Superstar modelu dodaš upečatljiv crno-beli print, nastane Adidas Superstar Leopard Stripes. Tako jednostavne, a tako efektne, ove ženske patike ispunjavaju sve kriterijume za savršen stajling.

Adidas ZX 2K Boost Gradient

Da li si spremna na novu dimenziju dizajna upotpunjenu savršenim komforom? Naruči Adidas ZX 2K Boost Gradientženske patike futurističkog dizajna koje će postati neizostavni deo tvog street style-a. Sa njima će svaki stajling biti kompletan.

Sve modele koje smo danas izdvojili možeš pronaći u našim šopovima ili naručiti online.

Buzz tim

Slični članci