23/09 2020.
News

Osvoji Classic Leather Legacy za sebe i svoja tri prijatelja

Podeli sa nama ono čime se ponosiš ili nam predstavi kako menjaš svet nabolje i tako ostavljaš trag za buduće generacije koje dolaze. Samo napred, pokaži nam svoje nasleđe!

Podeli svoju kreativnost, strast i ljubav tako što ćeš napraviti fotografiju/video koji govore o tome:

  • kakav uticaj želiš da ostaviš na društvo i generacije koje dolaze,
  • koja te pasija ispunjava i posvećuješ joj svoje slobodno vreme,
  • kako te inspirišu prijatelji/porodica/kućni ljubimac/nevidljivi prijatelj.

Objavi story sa ovom fotografijom/videom na svom Instagram profilu prateći dole navedena pravila i možeš da osvojiš Reebok Classic Leather Legacy patike za sebe i svoja 3 prijatelja.

Pravilnik za učešće u nagradnoj aktivaciji

Da bi učestvovao u nagradnom konkursu, potrebno je da u periodu od 23. do 27. septembra 2020. godine na svom otključanom Instagram profilu objaviš Instagram Story sa fotografijom ili videom koji pričaju priču o tvom nasleđu. Obavezno taguj @reebokeurope, @buzzsneakerstation i svoja 3 prijatelja i navedi haštag #writeyourlegacy.

U nagradnoj aktivaciji mogu da učestvuju samo pratioci Instagram profila @reebokeurope i @buzzsneakerstation. Potrebno je da profil učesnika bude podešen na public kako bismo mogli da vidimo Instagram Story.

Autor najkreativnijeg Instagram Story-ja osvojiće Reebok Classic Leather Legacy u novim bojama, za sebe i svoja 3 prijatelja. Pobednik nagradne aktivacije biće proglašen 29. septembra 2020. na Instagram profilu @buzzsneakerstation, a priča o njegovom nasleđu biće podeljena kroz blog story na Buzz Sneaker Station vebsajtu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Oct.
2020.
News
Klasika je neprolazna kada govorimo o Adidas sneaker trendovima. Neke od njih ove jeseni nosićemo u svim street style izdanjima. Predstavljamo ti modele koji...
08.
Oct.
2020.
News
Ovo je priča pobednice Reebok Legacy nagradnog konkursa. 
17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj novoj kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zašto ste vi...
string(0) ""
string(0) ""