17/07 2020.
News

WE’RE LOOKING FOR THE COOLEST SCHOOL CREWS

Kada ti kažu da je tvoja ekipa iz škole cool, šta ti prvo padne na pamet? Po čemu se ona izdvaja od drugih, sličnih ekipa – koje su to male pobede i uspesi na koje ste svi zajedno ponosni? Odgovor na sva ta pitanja nam je potreban jer tražimo The Coolest School Crews – ekipe koje će biti lica naše nove kampanje.

Ukoliko misliš da ti i tvoja ekipa zajedničkim poduhvatima zaslužujete da uđete u uži izbor, pročitaj koje sve uslove treba da ispunite da biste svi zajedno postali lica naše nove kampanje.

 

Uslovi prijave za Buzz The Coolest School Crew kampanju

  • Ekipa koja se prijavljuje može da broji od 3 do 5 članova koji ne moraju biti iz istog odeljenja ili škole, niti treba da budu ista generacija, ali je važno da su osnovci ili srednjoškolci. Zadržavamo pravo da odaberemo i ekipe koje imaju više od 5 članova, ukoliko nam se dopadne njihova priča. 
  • Tvoja ekipa i ti možete biti članovi različitih timova, klubova i sekcija iz oblasti plesa, sporta, robotike, informatike, gaming-a, prirodnih i društvenih nauka, humanitarnog i ekološkog rada ili bilo koje druge oblasti u kojoj ste postigli neko značajno dostignuće.
  • Godine za prijavu ekipa nisu važne – važno nam je samo da ako imate manje od 18 godina imamo odobrenje vaših roditelja ukoliko baš vas odaberemo za lica kampanje.
  • Lica Back to School kampanje mogu biti sve školske ekipe iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Bugarske, Rumunije i Albanije.

 

Koja dostignuća uzimamo u obzir prilikom izbora ekipa?

  • Prvo/drugo/treće mesto na nekom državnom/regionalnom/međunarodnom takmičenju.
  • Organizaciju humanitarne akcije ili neke druge humanitarne aktivnosti za pomoć pojedincima, grupama ili organizacijama.
  • Doprinos zajednici/gradu/odeljenju/školi na razlličite načine – radne akcije, čišćenje različitih delova grada i druge društveno odgovorne aktivnosti.

 

Prijavu nam možete poslati na e-mail adresu buzzschoolcrew@buzzsneakers.com. Imate slobodu da budete kreativni i da nam se predstavite na najoriginalniji način. Neka vaša prijava sadrži odgovor na temu: My School Crew is Cool because…

Možete nam slati videe (sa TikTok-a ili neke druge platforme), fotografije i propratni tekst – bilo koji materijal koji će vas kao ekipu predstaviti na najbolji, najoriginalniji i najkreativniji način.

Prijave traju od 17. jula do 1. septembra 2020. godine.

Jedva čekamo da vas upoznamo!

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""