Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
15.06.2020.

KEEP ON BUZZIN’: CHECK OUT OUR NEW DANCE TUTORIAL

Sigurni smo da je učenje Unjinog dance tutorijala bilo pravo uživanje i da ti je upotpunilo vreme provedeno kod kuće. Sada kada se situacija polako menja i vraća na staro, sobu menjamo nekom drugom prostorijom, drugim plesnim podijumom... Keep on Buzzin’! U prethodnim tutorijalima Don Kiki i Remi Toin pokazali su nam sjajne plesne pokrete. Danas nastavljamo sa novim dance tutorijalom..

Novi tutorijal za ljubitelje plesa i hip-hopa pripremio je Bogdan Bolohan, plesač i koreograf sa čak 15 godina profesionalnog iskustva. Trenutno radi kao koreograf šou-programa Romanian Got Talent i rumunskog izdanja The Voice, a pored toga je osnivač plesne grupe Freakquency.

Pogledaj tutorijal koji je pripremio za ovonedeljno izdanje Keep on Buzzin’. Pesma uz koju đuska je Give It Up, Don’t Give It Away by Fable and the World Flat, dok su patike u kojima đuska Adidas Ozweego.

 

Novi tutorijal za ljubitelje hip-hopa pripremio je Remi Toin, profesionalni plesač i koreograf iz Sofije. BBoying-om se bavi od 2007. godine, član je Makosa Nostra/FOOTPRINTz Crew-a i smatra se jednim od najboljih plesača i koreografa na bugarskoj sceni i šire. Tome u prilog govori činjenica da je sarađivao sa nekim od najvećih svetskih muzičkih zvezda - Dua Lipa, Michael BubleJessie J, Jeniffer Lopez, Jamiroquai... 

U tutorijalu koji je pripremio za naš YouTube kanal, Remi đuska uz pesmu Trippin' Stevie Ross-a, dok su patike koje nosi u videu dobro poznate Nike Air Max 90. Pogledaj i nauči ovu kratku, ali veoma upečatljivu koreografiju koju je Remi pripremio za nastavak našeg serijala.

 

Zajedno sa Kristijanom Mihalićem aka Don Kikijem, profesionalnim plesačem i kondicionim trenerom, učimo te osnovama breakdance-a. Kristijan je mladić koji već 11 godina živi breakdance život, što ga je dovelo do brojnih državnih i regionalnih takmičenja. Reč je o veoma zahtevnoj, ali zabavnoj plesnoj disciplini koju ćeš, jednom kada je savladaš, sigurno zavoleti.

Potrebno je da u prostoriji u kojoj vežbaš ostaviš malo više praznog prostora oko sebe, jer se tutorijal sastoji iz tri dela:

  • Top Rock-a, pokreta koji se izvodi dok si na nogama,
  • Footwork-a, koraka koji se pleše u donjoj poziciji, sa osloncem na podu,
  • Freezes – pozicija tokom koje „đuskate“ dok stojite na glavi.

Vreme je za tutorijal koji je Don Kiki pripremio.

 

Pesmu uz koju đuska možeš pronači na ovom linku, dok su ti patike u kojima đuska sigurno dobro poznate. U pitanju su Adidas Superstar, koje možeš pronaći u svim našim šopovima ili naručiti online.

Buzz tim

 

Slični članci