Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
12.05.2020.

NIKE AIR MAX 2090 ARE THE SHOES OF THE FUTURE

Već smo navikli da nam dizajneri brenda Nike iz sezone u sezonu predstavljaju novitete koji na sve moguće načine pomeraju standarde i granice sneaker sveta. Tako je bilo i ove godine, u susret Air Max Day-u, kada je svetlost dana ugledala patika koja je već obeležila 2020. godinu – a po mnogobrojnim merilima će to i nastaviti.

U pitanju je Nike Air Max 2090, patika koja kroz dizajn ilustruje budućnost celokupnog sneaker sveta, a sadrži isti DNK siluete koja je pre 30 godina napravila pravu revoluciju.

Udobnost i jedinstvena konstrukcija koje krase Air Max patike, na modelu AM2090 upotpunjene su futurističkim detaljima, kreiranim na osnovu višegodišnjeg istraživanja i proučavanja ovog revolucionarnog modela.

Da bi dodatno istakli strukturu nove patike, dizajneri su koristili crnu boju za materijale koji upotpunjuju njenu stabilnost i inovativnost, dok su nešto laganiji potporni delovi uočljivi zahvaljujući beloj boji. Dostupne u koloritima koji su uobičajeni za dizajn električnih automobila, Air Max 2090 su, prema zamisli Nike-ovih dizajnera, zapravo njihova sneaker replika.

Ni prepoznatljivi Air Max logotipi nisu izostavljeni na ovoj silueti, jer je pažnja bila usmerena na svaku komponentu patike kreirane za budućnost. Tako model Air Max 2090 sadrži nešto veću Air jedinicu i do 200 procenata veći prozor u odnosu na onaj koji je posedovao prvobitni model, predstavljen pre 30 godina.

Još jedan novi-stari detalj je kropovani Swoosh, koji je unapređen u odnosu na prvobitne Air Max 90.

Ne propustite priliku da ovog proleća ponesete model o kojem će se sigurno još mnogo pričati u budućnosti. Pronađite ga u našim šopovima ili naručite online.

Buzz tim

Slični članci