22/03 2020.
News

STAY AT HOME, WE ARE ONLINE

Zdravlje svih nas je u ovom trenutku najveći prioritet! Zbog toga smo komunikaciju na našim društvenim mrežama usmerili ka našem online shop-u, kako bismo te podstakli da ostaneš kod kuće i kupuješ online.

Tim povodom želimo da te obavestimo da sistem isporuke porudžbina neometano funkcioniše, ali te molimo za razumevanje ukoliko dođe do kašnjenja porudžbina.

Dostava je besplatna, a produžili smo i rok za podnošenje zahteva za povrat robe, zamenu artikala i veličina na 45 dana.

U toku je online akcija tokom koje možeš ostvariti do 20% popusta na izdvojenu ponudu, u okviru koje se nalaze i modeli iz nove kolekcije, koji su definitivni SPRING MUST-HAVES, dok te na našem blogu očekuje mnogo novih i zanimljivih priča o najpoznatijim modelima patika.

Pozivamo te da redovno pratiš i naše objave na društvenim mrežama, jer smo za naredne dane pripremili mnogo novih saveta, sjajnih popusta, ponuda i zanimljivih aktivacija.

U skladu sa odlukom o zatvaranju tržnih centara i novonastalom situacijom, privremeno smo zatvorili naše šopovi u tržnim centrima i retail parkovima. Ostali Buzz šopovi rade po izmenjenom radnom vremenu:

 

ProdavnicaPon-Pet
BG Knez10-15
Kraljevo09-16
Kruševac09-16
Novi Pazar09-16
Novi Sad10-15
BG Outlet10-15
Subotica10-15
Užice10-15

Ostani kod kuće, čuvaj sebe i druge, kupuj online!

 

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Mar.
2020.
News
Iako smo sprečeni da Air Max Day proslavljamo na događajima širom regiona, to nas ne sprečava da na druge, podjednako kreativne načine odamo počast ov...
26.
Mar.
2020.
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Budite kreativni i osvojite Air Max patike po izboru.
09.
Mar.
2020.
News
Brend Reebok je, u čast velikog povratka Conor McGregor-a na MMA scenu, proglasio comeback legendarne sneaker siluete.
string(0) ""
string(0) ""