03/03 2020.
News

OVO SU NAJPOZITIVNIJE PORUKE ADIDAS SUPERSTAR 2020 KAMPANJE

Change Is A Team Sport – poruka je koja je prethodnih nedelja, zahvaljujući novoj Adidas Superstar kampanji, obišla ceo svet! Zajedničkim snagama nastojali smo da svetu pošaljemo lepe poruke i širimo pozitivnu energiju, a istinske ljubitelje Superstar patika pozvali da te poruke podele sa nama.

Ukoliko ste u periodu od 21-25. februara posetili naš šop u TC Ušće, bili ste u prilici da se u našem Adidas Superstar korneru fotografišete sa porukom koju ste sami osmislili, a u kojoj ste nam otkrili šta vas pokreće i ulepšava vam dan. Te fotografije ste šerovali na svom otključanom Instagram profilu, uz #pozitivneporuke #adidasSuperstar #buzzsneakerstation i tag @buzzsneakerstation, a naš zadatak je bio da odaberemo najlepšu poruku. I nije bio nimalo lak!

Devojka koja je u TC Ušće osmislila najlepšu poruku i osvojila adidas Superstar patike je Katarina Jerinić.

Novosađani su samo dan kasnije, od 26. februara do 1. marta, u našem šopu u TC Promenada imali isti zadatak. Njihova kreativnost i inovativnost zaista je bila na vrhuncu, dok je ovoga puta, sa novim parom adidas Superstar patika, kući otišla Jovana Ilić.

U videu koji sledi pogledajte atmoferu koja je tih dana vladala u našim šopovima. Pozivamo vas da i dalje širite pozitivnu energiju i da budete deo tima koji će menjati svet.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Jan.
2021.
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svetski trendseteri – Buzz Sneaker...
05.
Jan.
2021.
News
Ta ideja nastala je krajem prošle godine i predstavlja idealan spoj komfora i ležernosti sa super stilizovanim trendy komadima.
21.
Dec.
2020.
News
Sneakerville Show, koji je ovog vikenda premijerno prikazan na RED TV-u, oduševio je ljubitelje patika i urbane kulture i ove godine ponovo okupio sve po...
string(0) ""
string(0) ""