03/03 2020.
News

OVO SU NAJPOZITIVNIJE PORUKE ADIDAS SUPERSTAR 2020 KAMPANJE

Change Is A Team Sport – poruka je koja je prethodnih nedelja, zahvaljujući novoj Adidas Superstar kampanji, obišla ceo svet! Zajedničkim snagama nastojali smo da svetu pošaljemo lepe poruke i širimo pozitivnu energiju, a istinske ljubitelje Superstar patika pozvali da te poruke podele sa nama.

Ukoliko ste u periodu od 21-25. februara posetili naš šop u TC Ušće, bili ste u prilici da se u našem Adidas Superstar korneru fotografišete sa porukom koju ste sami osmislili, a u kojoj ste nam otkrili šta vas pokreće i ulepšava vam dan. Te fotografije ste šerovali na svom otključanom Instagram profilu, uz #pozitivneporuke #adidasSuperstar #buzzsneakerstation i tag @buzzsneakerstation, a naš zadatak je bio da odaberemo najlepšu poruku. I nije bio nimalo lak!

Devojka koja je u TC Ušće osmislila najlepšu poruku i osvojila adidas Superstar patike je Katarina Jerinić.

Novosađani su samo dan kasnije, od 26. februara do 1. marta, u našem šopu u TC Promenada imali isti zadatak. Njihova kreativnost i inovativnost zaista je bila na vrhuncu, dok je ovoga puta, sa novim parom adidas Superstar patika, kući otišla Jovana Ilić.

U videu koji sledi pogledajte atmoferu koja je tih dana vladala u našim šopovima. Pozivamo vas da i dalje širite pozitivnu energiju i da budete deo tima koji će menjati svet.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Mar.
2020.
News
Iako smo sprečeni da Air Max Day proslavljamo na događajima širom regiona, to nas ne sprečava da na druge, podjednako kreativne načine odamo počast ov...
26.
Mar.
2020.
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Budite kreativni i osvojite Air Max patike po izboru.
22.
Mar.
2020.
News
Ostani kod kuće i pogledaj šta smo za naredne dane pripremili za tebe
string(0) ""
string(0) ""