03/03 2020.
News

OVO SU NAJPOZITIVNIJE PORUKE ADIDAS SUPERSTAR 2020 KAMPANJE

Change Is A Team Sport – poruka je koja je prethodnih nedelja, zahvaljujući novoj Adidas Superstar kampanji, obišla ceo svet! Zajedničkim snagama nastojali smo da svetu pošaljemo lepe poruke i širimo pozitivnu energiju, a istinske ljubitelje Superstar patika pozvali da te poruke podele sa nama.

Ukoliko ste u periodu od 21-25. februara posetili naš šop u TC Ušće, bili ste u prilici da se u našem Adidas Superstar korneru fotografišete sa porukom koju ste sami osmislili, a u kojoj ste nam otkrili šta vas pokreće i ulepšava vam dan. Te fotografije ste šerovali na svom otključanom Instagram profilu, uz #pozitivneporuke #adidasSuperstar #buzzsneakerstation i tag @buzzsneakerstation, a naš zadatak je bio da odaberemo najlepšu poruku. I nije bio nimalo lak!

Devojka koja je u TC Ušće osmislila najlepšu poruku i osvojila adidas Superstar patike je Katarina Jerinić.

Novosađani su samo dan kasnije, od 26. februara do 1. marta, u našem šopu u TC Promenada imali isti zadatak. Njihova kreativnost i inovativnost zaista je bila na vrhuncu, dok je ovoga puta, sa novim parom adidas Superstar patika, kući otišla Jovana Ilić.

U videu koji sledi pogledajte atmoferu koja je tih dana vladala u našim šopovima. Pozivamo vas da i dalje širite pozitivnu energiju i da budete deo tima koji će menjati svet.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Jul.
2020.
News
Počeo je Summer Sale u svim Buzz šopovima.
22.
Jun.
2020.
News
Naš novi shop otvara se 25. juna u BEO Shopping Centru. Vidimo se na novoj adresi!
15.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
string(0) ""
string(0) ""