02/03 2020.
News

2HOT4STAGE FEST 2020: Ko su kraljevi “uLIČNE KULTURE”?

Petak, subota i nedelja, od 28. februara do 1. marta, bili su u znaku “uLIČNE KULTURE”. Peti 2Hot4Stage festival ponovo je okupio umetnike iz celog regiona, koji su i ovoga puta bili ujedinjeni oko promocije hip-hopa i street kulture. I svi su bili na vrhuncu zadatka!

Kao i prethodnih godina, i mi smo bili tu da podržimo kraljeve “uLIČNE KULTURE”. Uživali smo u fenomenalnim nastupima plesnih grupa i freestyler-a, družili se sa najvećim sneaker kolekcionarima, ali i sa učesnicima aktivacija koje smo i ove godine pripremili za najveće ljubitelje patika.

Guess My Kicks i Buzz Pictionary privukli su veliku pažnju svih posetilaca festivala. Pobednica Guess My Kicks aktivacije, Elena Gajić, bila je najuspešnija u pogađanju patika koje su se nalazile u crnim kutijama i na poklon dobila vaučer od 10.000 RSD za kupovinu u našim šopovima. Pobednici Buzz Pictionary igrice su Anamarija Begić i Ivan Vedak koji su u najkraćem vremenskom roku pogodili tri različita modela patika koja smo im zadali. Njih dvoje su kao nagrade osvojile vaučere sa po 10.000 RSD za kupovinu u našim šopovima.

Ni ovaj događaj nije mogao proći bez Buzz Workshop-a, mnogima omiljene sneaker aktivacije. Moramo priznati da smo imali zaista težak zadatak da, među učesnicima i njihovim radovima, izaberemo najkreativniji, ali je “titula” na kraju pripala Eni Musin.

Kada već govorimo o titulama, došlo je vreme da proglasimo i hip-hop kraljeve 2Hot4Stage festa! U pitanju su pobednici različitih plesnih disciplina.

Pobednici u kategoriji ALL STYLE 3 vs. 3 su Saša Nikolić, Filip Leđanac i Nikola Davidović, koji su kao nagradu dobili vaučer od 30.000 RSD za kupovinu u našim šopovima.

Pobednik takmičenja ALL STYLE 1 vs. 1 u dečijoj kategoriji je Borna Horvat iz Osijeka, dečak koji je na poklon dobio vaučer od 5.000 RSD za kupovinu u našim šopovima.

Pobednik BREAKING 1 vs. 1 takmičenja je Nedelciu Bogdan – Bboy Beat iz Rumunije, koji je na poklon dobio Buzz vaučer sa 15.000 RSD.

Pobednik MC BATTLE-a, koji je prvog dana održan u Dorćol Platz-u, je Aleksandar Janković, dok su pobednici u kategoriji KOREO SHOWCASE i dobitnici nagrade od 50.000 RSD Magic People iz Novog Sada.

Moramo priznati da je ovo zaista bio veličanstven vikend! Još jednom čestitamo svim dobitnicima nagrada, pozivamo vas da i sledeće godine budete deo 2Hot4Stage festivala i u galeriji fotografija koja sledi prenosimo deo atmosfere.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""