24/02 2020.
News

LOVE FEARLESSLY NEW CONVERSE COLLECTION

Da li možeš reći da nekoga voliš neustrašivo? Bez kompromisa, bez razloga, eto tako, iskreno i potpuno? Da li to možeš reći i za sebe?

Brend Converse te ovog proleća, novom kolekcijom koja nosi naziv Love Fearlessly, podstiče da pronađeš odgovore na ova pitanja i da, zajedno sa milionima ljubitelja starki širom sveta, slaviš i širiš individualnost i ljubav prema sebi.

Inspiracija za novu Converse Love Fearlessly kolekciju nastala je zahvaljujući Love the Progress modelima, predstavljenim u februaru 2019. godine, koji su imali za cilj da žene širom sveta podstaknu i oslobode da se ne obaziru na stereotipe, već da jasno, svojim rečima i na sav glas istaknu zašto su posebne. Ovoga puta, priča koja se krije iza nove kolekcije ovog brenda jasno šalje poruke ljubavi.

Pažljivo dizajnirana da “širi ljubav”, svaka silueta iz nove kolekcije predstavlja jedinstven miks grafičkih printova, motivacionih poruka i prepoznatljivih detalja. Zapravo, svaki detalj predstavlja malu odu nesavršenosti, što konačan dizajn patika čini savršenim.

Iako je svaka patika drugačija, poruka koja se njima šalje je unificirana – ukoliko naučimo da volimo sebe, ne uprkos svemu, već u slavu individualnosti, možemo voleti neustrašivo (love fearlessly).

Koji modeli iz Converse Love Fearlessly kolekcije se mogu pronaći u našoj ponudi?

Love Fearlessly Chuck 70 High Top sadrže sve premium elemente koje očekujete da vidite na svojim starkama, uz “LOVE” print i detalje u vidu srca. Sa platnenim gornjištem i 3D detaljima na gornjištu, patike zahvaljujući OrthoLite unutrašnjosti i prepoznatljivom Chuck Taylor ojačanju za zglobove pružaju besprekornu udobnost.

Love Fearlessly Chuck Taylor All Star High Top je model sa platnenim gornjištem koji vas, zahvaljujući bočnim stranama različitih boja podstiče da volite sebe i iznutra i spolja. Prozračni gumeni detalji upotpunjeni su printovima “Love” i “Fearlessly” u prednjem delu patika, dok je poruka “Love Yourself First” sakrivena s unutrašnje strane jezička.

Modele iz nove Love Fearlessly kolekcije brenda Converse možeš pronaći u svim Buzz šopovima ili naručiti online.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Jan.
2021.
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svetski trendseteri – Buzz Sneaker...
05.
Jan.
2021.
News
Ta ideja nastala je krajem prošle godine i predstavlja idealan spoj komfora i ležernosti sa super stilizovanim trendy komadima.
21.
Dec.
2020.
News
Sneakerville Show, koji je ovog vikenda premijerno prikazan na RED TV-u, oduševio je ljubitelje patika i urbane kulture i ove godine ponovo okupio sve po...
string(0) ""
string(0) ""