24/02 2020.
News

LOVE FEARLESSLY NEW CONVERSE COLLECTION

Da li možeš reći da nekoga voliš neustrašivo? Bez kompromisa, bez razloga, eto tako, iskreno i potpuno? Da li to možeš reći i za sebe?

Brend Converse te ovog proleća, novom kolekcijom koja nosi naziv Love Fearlessly, podstiče da pronađeš odgovore na ova pitanja i da, zajedno sa milionima ljubitelja starki širom sveta, slaviš i širiš individualnost i ljubav prema sebi.

Inspiracija za novu Converse Love Fearlessly kolekciju nastala je zahvaljujući Love the Progress modelima, predstavljenim u februaru 2019. godine, koji su imali za cilj da žene širom sveta podstaknu i oslobode da se ne obaziru na stereotipe, već da jasno, svojim rečima i na sav glas istaknu zašto su posebne. Ovoga puta, priča koja se krije iza nove kolekcije ovog brenda jasno šalje poruke ljubavi.

Pažljivo dizajnirana da “širi ljubav”, svaka silueta iz nove kolekcije predstavlja jedinstven miks grafičkih printova, motivacionih poruka i prepoznatljivih detalja. Zapravo, svaki detalj predstavlja malu odu nesavršenosti, što konačan dizajn patika čini savršenim.

Iako je svaka patika drugačija, poruka koja se njima šalje je unificirana – ukoliko naučimo da volimo sebe, ne uprkos svemu, već u slavu individualnosti, možemo voleti neustrašivo (love fearlessly).

Koji modeli iz Converse Love Fearlessly kolekcije se mogu pronaći u našoj ponudi?

Love Fearlessly Chuck 70 High Top sadrže sve premium elemente koje očekujete da vidite na svojim starkama, uz “LOVE” print i detalje u vidu srca. Sa platnenim gornjištem i 3D detaljima na gornjištu, patike zahvaljujući OrthoLite unutrašnjosti i prepoznatljivom Chuck Taylor ojačanju za zglobove pružaju besprekornu udobnost.

Love Fearlessly Chuck Taylor All Star High Top je model sa platnenim gornjištem koji vas, zahvaljujući bočnim stranama različitih boja podstiče da volite sebe i iznutra i spolja. Prozračni gumeni detalji upotpunjeni su printovima “Love” i “Fearlessly” u prednjem delu patika, dok je poruka “Love Yourself First” sakrivena s unutrašnje strane jezička.

Modele iz nove Love Fearlessly kolekcije brenda Converse možeš pronaći u svim Buzz šopovima ili naručiti online.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Apr.
2021.
News
Svaki naš rođendan savršen je povod za sumiranje utisaka, ali ipak ne odustajemo od one Keep on Buzzin’. Ovo je priča o nama.
15.
Apr.
2021.
News
It’s Buzz 6th Birthday! I ove godine ga proslavljamo online i pozivamo te da budeš deo naše rođendanske aktivacije.
14.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Nadam se da sam vam nedostajala. I ovoga puta se javljam inspirisana, zahvaljujući šarenim bojama i retro fazonu nove PUMA kolekcije koja...
13.
Apr.
2021.
News
Brend adidas nastavlja svoju ekološku misiju novom kolekcijom Stan Smith patika čiji je prepoznatljivi dizajn sada dobio još održivije ruho.
08.
Apr.
2021.
News
Patike koje su svetlost dana ugledale tokom prošlogodišnjeg Air Max Day-a, potpuno zaslužuju epitet „Sneakers of the Future“. Ovo j...
07.
Apr.
2021.
News
Saznaj zašto je nova NAPAPIJRI kolekcija i ove sezone tako posebna.
07.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi, Evo mene ponovo, posle malo dužeg vremena, sa novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je...
06.
Apr.
2021.
News
Nike Air Jordan 1 "University Blue" patike su koje svi žele u svojoj kolekciji. Možda sada budu baš tvoje!
31.
Mar.
2021.
Blogger Pick
Hej ljudi!   Jedva sam čekala da vam ispričam novu priču.   Polako, ali sigurno, zima odlazi da oslobodi prostor hrabrijima. Znam da možda tren...
26.
Mar.
2021.
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su ti jedan par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o tebi. Pogledaj pravila na&sc...