Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
21.02.2020.

POKRENI BUZZ, ŠIRI POZITIVNU ENERGIJU I OSVOJI ADIDAS SUPERSTAR PATIKE

Za sve one koji se ne plaše da zauzmu stav i znaju da su prave promene uvek rezultat timskog rada, zajedno sa brendom Adidas pripremili smo zanimljivu aktivaciju, kojom želimo da celom svetu pošaljemo poruku Change is a Team Sport, što je ujedno zvanični slogan nove Adidas Superstar 2020 kampanje.

Šta treba da uradiš?

Poseti Adidas Superstar korner u našim šopovima u TC Ušće (od 21-25.2.2020, radnim danima od 15h do 21h, vikendom od 13-16h) i TC Promenada (od 26.2-1.3.2020. u istim terminima) i u poruci koju ćeš sam/a osmisliti otkrij nam šta te pokreće i ulepšava ti dan. Fotkaj se sa tom porukom i fotografiju objavi na svom otključanom Instagram profilu uz #pozitivneporuke #adidasSuperstar #buzzsneakerstation i tag @buzzsneakerstation.

Najkreativnija poruka osvaja Adidas Superstar patike, dok ćemo pobednika ili pobednicu aktivacije u Beogradu proglasiti 26.2, odnosno 2.3, kada govorimo o učesnicima u Novom Sadu.

Pokreni BUZZ, širi pozitivnu energiju, jer tvoja fotka može postati deo postavke velikog Adidas Superstar događaja u aprilu, za koji ćeš dobiti specijalnu pozivnicu.

Vidimo se u TC Ušće i TC Promenada!

Buzz tim

Slični članci