Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
05.12.2019.

HAVE SAMSUNG GET SNEAKERS: 10% popusta prilikom svake online kupovine

Redovno kupuješ u Buzz-u, s nestrpljenjem čekaš naše nove kolekcije i modele najpoznatijih svetskih brendova, ali i popuste koje ti omogućavamo prilikom kupovine? Ukoliko, uz to, poseduješ i telefon iz Samsung Galaxy A 2019 serije*, obradovaće te vest koju imamo za tebe.

Ukoliko se od četvrtka, 5 decembra do nedelje, 15. decembra registruješ na Samsung Native aplikaciju, dobijaš priliku da ostvariš 10% popusta prilikom svake kupovine u našem online shop-u. Popust možeš koristiti bezuslovno tokom trajanja promocije!

Kako da iskoristiš popust prilikom online kupovine?

Na svom telefonu instaliraj Samsung Native aplikaciju. Kada se registruješ, od Samsung-a ćeš dobiti notifikaciju sa benefitima i brojnim pogodnostima koje možeš da iskoristiš.

Jedna od tih pogodnosti biće i mogućnost kupovine u našem online shop-u, dobijanjem jedinstvenog koda koji se unosi prilikom završetka kupovine.

Popust možeš iskoristiti i za kupovinu već sniženih artikala!

Ne propusti priliku da omiljene modele poznatih svetskih brendova naručiš na dodatnom popustu. Iskoristi pogodnost koju smo ti omogućili, uz dostavu koja je potpuno besplatna.

*Samsung Galaxy A 2019: A10, A20e, A30s, A40, A50, A70, A80

Buzz tim

Slični članci