Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
30.10.2019.

PUMA x KARL LAGERFELD: Sophistication at its finest

Sportska obuća i pariski šik upotpunjen legendarnim nasleđem dizajnera Karla Lagerfelda na pravi način su spojeni u novoj, ekskluzivnoj liniji brenda Puma. U pitanju je kolekcija PUMA x KARL LAGERFELD u kojoj su sportski modeli naglašeni elementima svojstvenim visokoj modi, dok je klasičnim siluetama dat moderan, još luksuzniji look.

Kroz kolekciju koju odlikuju nekonvencinalni detalji, upečatljive boje i naglašeni printovi predstavljen je savršen miks street style-a i sofisticiranosti za sezonu jesen/zima 2019.

Među modelima koji se mogu pronaći u našoj ponudi ističe se sneaker klasik Puma Cali Karl – ikona iz osamdesetih koja je dobila novo ruho. Đon patike je unapređen modernim detaljima, dok je gornjište dodatno istaknuto Karl Lagerfeld rajsferšlusima i gumenim detaljima koji devojci koja ih nosi daju pravi vamp izgled. Kombinacija bele boje i različitih nijansi ružičaste pravi su izbor da razbiju monotoniju sumornih jesenjih i zimskih dana.

I model Puma Roma Karl predstavlja jednu od legendi tog brenda. Originalno dizajniran kao trkački model davne 1968. godine, tokom decenija je ustoličen u pravu streetwear ikonu. Danas je model Roma modnom svetu poznat pod imenom Roma Amor. Njena prepoznatljiva uglađena silueta upotpunjena je izdignutim đonom, unapređenim dizajnom i Karl Lagerfeld brendingom koji se ističe u svim delovima.

PUMA x KARL LAGERFELD kolekcija dostupna je u našem šopu u TC Ušće i online.

Buzz tim 

Slični članci