Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
22.10.2019.

BE ONE OF A KIND. BE CHAMPION

Ko je one of a kind? Onaj koji je uvek svoj, bez obzira na okolnosti, bez obzira na trendove, na ono što je in ili out! Smelost je, kažu, vrlina, a mi te ove jeseni pozivamo da je „probudiš“ i uvedeš u svoje svakodnevno odevanje. Pravi saveznik u tome biće ti nova Champion kolekcija, koja je već dostupna u svim našim šopovima.

Zašto se za nju može reći da je jedinstvena? Da, odlikuju je retro krojevi – baggy duksevi sa kapuljačom kraćeg ili dužeg kroja, kompleti trenerki koje nas ponovo vraćaju u devedesete, u blokove, i čine da se street moda te decenije uvuče u naše garderobere, ali i ženstveniji komadi, kao što je to slučaj sa suknjama koje prate liniju tela. Međutim, ono po čemu je jesenja Champion kolekcija najupečatljivija jesu detalji koji tako prate aktuelne modne trendove, a opet odudaraju od njih.

Ponesi je ove jeseni uz džins, bilo da govorimo o klasičnim farkama koje prate liniju tela, baggy jeans-u ili teksas suknjama i teksas jaknama. Champion u novoj kolekciji donosi mnogo zanimljivih kombinacija koje će se savršeno uklopiti sa nekim od modela patika koje ćeš pronaći u našoj ponudi. 

Neka tvoj street style ove jeseni bude najbolji odraz tvoje ličnosti, a smelost osobina po kojoj će te prepoznavati gde god da kreneš. Ne brini, ne možeš preterati u tome, jer granice ne postoje kada te obuzme Champion manija. Postoje samo odevne kombinacije koje obuhvataju manje ili više odevnih komada tog brenda, dok su greške svedene na minimum.

Izazivamo te da ove jeseni budeš one of a kind Champion i da novu kolekciju pronađeš u svim našim šopovima i online.

Buzz tim

Slični članci