Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
01.10.2019.

REEBOK AZTREK '96 BUS PARTY: Nesvakidašnji povratak u devedesete

Nezaboravna žurka na točkovima, održana u dabl-dekeru na ulicama Beograda 30. septembra, vratila nas je na kratko u 1996. godinu. Posvećena čuvenom modelu Reebok Aztrek 96, okupila je veliki broj poznatih ličnosti i ljubitelja tog brenda. 

Žurka je počela okupljanjem na Trgu Slavija, nakon čega je otvoreni Reebok bus krenuo u svojevrsni vremeplov. Poznati DJ i reper Bege Funk izborom muzike je samo upotpunio taj vremeplov, pa su se u busu mogli čuti hitovi Technotronic-a, Mr President-a, Grua, sestara Kovač ali i drugih popularnih izvođača toga doba. 

Party bus je sve vreme privlačio pažnju Beograđana, na kratko se zaustavio kod Muzeja Jugoslavije, nakon čega se vožnja nastavila ka Novom Beogradu. Pored odlične žurke, gosti su mogli da uživaju i u zanimljivom kvizu tokom kojeg su se prisetili nekih značajnih momenata koji su obeležili 1996. godinu. 

Patika Reebok Aztrek bila je glavna "zvezda" party-a, dok su se u pravi vremeplov na event-u upustili dizajnerka i stilistkinja Kristina Bekvalac, glumci Luka Raco, Ana Mandić Darko Ivić, reper Pablo Kenedi, influenseri Iva Chu, Branislava AntovićAnastarija Đurić i mnogi drugi.

Pogledajte atmosferu iz Reebok Aztrek 96 party bus-a.

 

Slični članci