POZOVI NAS BESPLATNO
CLICK & COLLECT

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

KUPI NA 9 RATA

Banca Intesa kreditnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

SINDIKALNA PRODAJA

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
16.10.2019.

SNEAKERVILLE POWERED BY BUZZ & TIKE RECAP

Prvi festival patika u Srbiji, a najveći u regionu – Sneakerville powered by Buzz & Tike, održan je u nedelju, 13. oktobra u Luki Beograd. Red za ulazak na festival čekao se mnogo pre 11h, kada su kapije zvanično otvorene, dok je taj broj do zatvaranja festivalskih kapija u 23h dostigao broj od preko dvadeset hiljada posetilaca. Centar grada je toga dana bio premešten u Luku Beograd, dok je BUZZ štand bio pun posetilaca tokom celog dana.

Početak festivala obeležio je BUZZ Workshop, u kojem su učestvovali Marina Ćosić, Tamara Ćosić, Ivana Džamić Dživ, Bojan Perić, Vladimir Gašić, Teodora Stojanović, Aleksandar Marković Lex i Nemanja Maraš, a nakon njih i mnogobrojni ljubitelji patika koji su se za učešće na radionici prijavili ranije, na našoj Instagram stranici. Najkreativniji dizajn patika uradila je Ema Jeremić i ona je nagrađena vaučerom od 20.000 RSD za kupovinu u BUZZ šopu.

Usledio je Sneaker Hunt, druga aktivacija za koju ste se takođe ranije prijavili. Najbrži učesnici bili su Vuk Jovičić i Andrej Skupek, koji su za samo 20 minuta rešili sve naše zadatke i pronašli narukvice. Oni su osvojili vaučer od 30.000 RSD za kupovinu u našem šopu.

Međutim, nisu samo aktivacije privukle veliku pažnju posetilaca! Osim u raznovrsnoj i veoma interesantnoj ponudi, ljubitelji patika uživali su i u panelu „Istorija patikarenja iz našeg ugla“ tokom kog je bilo reči o povezanosti hip-hopa i sneaker kulture. Moderater je bio Aleksandar Marković Lex, a učesnici Tricky, Unja Green, Mihailow i Reksona.

Usledila je tombola, a potom i nastupi najaktuelnijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni – Senidah, Sare Jo, Klinca, Fox-a i Surreal-a. Oni su, zajedno sa DJ Lakijem i DJ Rokam, fenomenalnu atmosferu koja je na festivalu vladala tokom celog dana doveli do usijanja!

Verujemo da ste uživali na festivalu koji Beograd, ali i region, do sada nisu videli i pozivamo vas da budete na festivalu u sledeće godine. Do tada, uživajte u fotografijama sa prvog Sneakerville-a.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
21.
Jul.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao društvo! Veoma sam srećna što vam ponovo pišem priču u mnogo opuštenijem, letnjem raspoloženju. Kako bih početak leta učinil...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick
14.
Jun.
2021.
News
Nova kolekcija Buzz majica stigla je u naše šopove. Otkrivamo ti trendi modele koji će obeležiti ovu sezonu.
09.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Jun je mesec u kojem zvanično počinje leto, ali moram priznati da hladni dani zadnjih nedelja (barem u Rumuniji) nisu od pomoći da ozvaničimo početak letnje ...