08/10 2019.
News

U SUSRET SNEAKERVILLE-U: Patike koje su #musthave na festivalu

Počeli smo sitno da odbrojavamo do nedelje, 13. oktobra i početka najvećeg festivala patika u regionu. Nema sumnje, Sneakerville će pomeriti granice sneaker kulture u Srbiji i šire, a kako je povod poseban, tako i vaš izbor patika treba da bude unapred napravljen i savršeno usklađen sa autfitom za taj dan. Otkrivamo koji su modeli poznatih brendova must have na festivalu.

Nike Air Max 200 – Sneakerville Dream Shoes

Poslednja inovacija brenda Nike, koju možete pronaći u našim šopovima, model Air Max 200, pravi je Sneakerville Dream Shoe. Njegov upečatljiv dizajn, efektan kolorit i činjenica da potpuno odgovara estetici devedesetih, koja se ove sezone vratila na modnu scenu, dovoljan su razlog da Nike Air Max 200 bude vaš izbor na Sneakerville festivalu. Smelost je na ceni kada je reč u odevanju, pa imate punu slobodu da ih ponesete baš onako kako želite.

Adidas Ozweego – Sneakerville Powerfull Choice

Još jedan model patika koji je potpuno inspirisan devedesetim i predstavlja savršen spoj reto i futurističkih detalja, upravo je adidas Ozweego. Powered by the Past, svaka silueta koja na sebi nosi naziv Ozweego predstavlja savršen izbor za festival koji će Beograd dugo pamtiti. A kako i ne bi, kada je njen dizajn postao toliko prepoznatljiv da ne može ostati neprimećen.

Reebok Aztrek – Past Forward at Sneakerville

Ima li šta efektnije od patike glomaznog dizajna čiji kolorit ostavlja bez teksta? Naravno da ne! To je slučaj sa Reebok Aztrek modelima. Bilo da se odlučite za Double ili 96, napravićete odličan izbor koji će upotpuniti svaku, pa i najjednostavniju odevnu kombinaciju.

Puma RS-X – Perfect Festival Toys

Nema sumnje, Puma RS-X modeli predstavljaju jednu od najupečatljivijih silueta koje su u ovoj godini viđene na sneaker sceni. Ako ih posedujete u svojoj kolekciji, obavezno ih ponesite u Luki Beograd u nedelju.

Converse x OPI – Color Sneakerville in Neon

Znate kako se privlači pažnja na festivalima? Neonima, odnosno patikama neonskih boja. Zato su i  Converse x OPI ženske patike još jedan must have na Sneakerville-u, jer će sa njima svaki autfit izgledati futuristički i potpuno svetski.

FILA – Perfect 90s Classic

Ukoliko su se devedesete vratile u vaš garderober, i patike brenda FILA su must have! Birajte neprevaziđene klasike tog brenda i za Sneakerville festival, jer će njihov glomazan dizajn i upečatljive nijanse biti razlog zbog kog ćete biti primećeni. 

Vidimo se 13. oktobra da zajedno uživamo na festivalu kakav Beograd još nije video.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""