03/10 2019.
News

BUDI DEO BUZZ AKTIVACIJA NA SNEAKERVILLE FESTIVALU

Najveći sneaker festival u regionu i prvi u Srbiji - Sneakerville - biće održan 13. oktobra u Luci Beograd, od 11h do 23h. Ako do sada za sebe niste obezbedili ulaznice, pravo je vreme da to uradite prijavom na ovom linku.

Došao je trenutak da vam otkrijemo aktivacije koje smo tog dana pripremili za sve ljubitelje patika. 

Prijavite se za Buzz Workshop

Zaljubljenici u sneaker kulturu sigurno će uživati u BUZZ WORKSHOP-u, aktivaciji u kojoj će priliku da dizajnira omiljene patike dobiti 100 učesnika.

Ukoliko se prijavite za ovu aktivaciju, moći ćete da, po sopstvenoj zamisli, kreirate unikatne modele svetski poznatih brendova. To mogu biti Nike Air Max, Nike Air Force 1, Nike Cortez, adidas Superstar, adidas Nite Jogger, adidas Ozweego, Fila Disruptor, Jordan Retro, New Balance 997, Reebok Aztrek ili druge. Izbor je na vama, dok će vam na raspolaganju biti različiti materijali, boje i alati.

Sve što se očekuje od vas jesu kreativnost i originalnost, dok će pobednika aktivacije izabrati naš BUZZ CREW: Marina Ćosić, Ivana Džamić Dživ i Vojislav Panjković. Proglašenje pobednika zakazano je za 18:30h, dok će najkreativniji učesnik Workshop-a osvojiti patike u vrednosti do 20.000 RSD u BUZZ-u.

Za ovu aktivaciju možete se prijaviti u DM BUZZ Instagram stranice.

Be the Sneaker Hunter in Buzz Sneaker Hunt

Još jedna aktivacija koju smo pripremili za Sneakerville festival jeste BUZZ SNEAKER HUNT, u kojoj će priliku da učestvuje imati 100 parova.

Cilj aktivacije je da timovi sakupe 5 BUZZ narukvica koje se nalaze u okviru Sneakerville festivala.

Sneaker Hunt će početi na BUZZ štandu, na kom će se nalaziti prvi zadatak. Kada rešite taj zadatak, dobijate prvu BUZZ narukvicu i mapu koja će vam otkriti gde se nalaze preostale četiri.

Potrebno je da budete snalažljivi, da poznajete patike svih brendova, da budete brzi, da radite timski, jer tokom potrage teče vreme koje se zaustavlja onog trenutka kada pronađete petu narukvicu i vratite se na BUZZ štand. Pobednički par biće onaj koji najbrže reši sve zadatke i prvi pronađe svih pet narukvica. Oba člana tima će osvojiti patike u vrednosti do 15.000 RSD koje mogu da preuzmu u BUZZ šopu.

Za ovu aktivaciju možete se prijaviti na BUZZ Instagram stranici u DM.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""