Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
27.09.2019.

5 RAZLOGA ZAŠTO NE TREBA DA PROPUSTIŠ SNEAKERVILLE

Ako ovih dana redovno pratite objave na našem Instagramu, sigurno ste primetili zanimljive videe koji se završavaju jednom rečju – Sneakerville. Vreme je da vam otkrijemo dugo čuvanu tajnu o najvažnijem lifestyle događaju ove sezone.
U pitanju je sneaker festival koji će 13. oktobra u Luci Beograd okupiti ljubitelje sneaker kulture, dobre muzike, umetnosti, sporta i mode. I dok s nestrpljenjem čekamo da se kapije festivala otvore, otkrivamo vam 5 razloga zašto ne treba da propustite ovaj interaktivni festival koji će definitivno pomeriti granice sneaker kulture u Srbiji i regionu.

Sneakerville je najveći sneaker festival u ovom delu Evrope

Ako ste ikada ranije imali priliku da budete deo nekog sneaker festivala, sigurni smo da je to iskustvo za vas bilo neponovljivo. Baš zato će i Sneakerville festival powered by BUZZ & Tike za sve ljubitelje patika na ovim prostorima biti jedinstveno i neponovljivo iskustvo! Smešten u srcu nekadašnje industrijske zone, festival će od 11h, kada se njegove kapije otvore, do 23h posetiocima pružiti priliku da uživaju u raznovrsnim aktivacijama, upoznaju se sa sneaker kulturom i učestvuju u radionicama koje su pripremljene za tu priliku. Pratite redovno objave na Instagram i Facebook stranici festivala, jer ćete uskoro saznati šta su poznati brendovi pripremili za festival kakav Beograd još nije video.

Sneakerville je festival koji će okupiti najveće sneakerheads-e u regionu

Priliku da se „predstave“ na festivalu neće imati samo poznati svetski brendovi, već i najveći kolekcionari patika u Srbiji i regionu, istinski sneakerheads-i, ljudi čije kolekcije broje više stotina najautentičnijih modela i koji su, u pravom smislu te reči, predstavnici sneaker kulture na ovim prostorima. Eto prilike da se upoznate sa njima, vidite njihove kolekcije patika i steknete iskustvo koje ćete sigurno prepričavati mesecima kasnije.
Sneakervile će okupiti najveće svetske brendove na jednom mestu

Pored Buzz-a, na Sneakerville festivalu svoj prostor imaće još i Tike, Dunk Shop i Fashion&Friends, ali i neizostavni brendovi – Nike, adidas, Reebok, Puma, Converse, New Balance, Diadora i Champion. Ni domaće brendove nismo zaboravili – DechkoTzarDisciplinaRopeKobazz, Paar Socks, Beo Walls Graffiti, Fake Wear Urban Design Imena učesnika dovoljno govore, pa možete samo pretpostaviti kakve smo sve poklone i iznenađenja svi zajedno pripremili za vas!

Čekaju vas festivalski nastupi najaktuelnijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni

Ako su vas imena brendova koji će učestvovati na festivalu obradovala, čekajte tek da vidite ko će sve nastupati toga dana! Senidah, Cobi, Fox, Surreal, Sara Jo, Klinac samo su neki od najaktuelnijih izvođača na domaćoj sceni u čijim ćete nastupima sigurno uživati. Eto još jednog razloga da 13. oktobra budete u Luci Beograd.


Buzz aktivacije na Sneakerville festivalu

Naš corner na Sneakerville festivalu biće posebno omiljen ljubiteljima patika, jer ćemo toga dana za vas organizovati dve zanimljive aktivacije – Buzz Workshop i Buzz Sneaker Hunt! Nagovestili smo vam, ali još uvek nećemo otkrivati detalje. Za sada je dovoljno da rezervišete ulaznice za festival prijavom na linku, dok ćemo vas o svim ostalim aktivnostima obavestiti na vreme.

Save the Date! Vidimo se 13. oktobra u Luci Beograd.

Buzz tim

Slični članci