Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
26.08.2019.

KREIRAJ #OZWEEGOGIF I OSVOJI PATIKE

Powered by the Past, nova adidas Ozweego kampanja privukla je neverovatnu pažnju ljubitelja sneaker kulture, dok su patike za kratko vreme postale must detalj svih vrhunskih autfita. Motivisani odličnim reakcijama i hype-om koji je nastao oko tog modela patika, odlučili smo da, zajedno sa brendom adidas, organizujemo #OZWEEGOGIF – aktivaciju u kojoj ćemo nagraditi najkreativnije.

Pozivamo te da osmisliš svoj OZWEEGO moodboard korsteći OZWEEGO patike, pribor i nalepnice koje možeš pronaći u našim šopovima  u TC Ušće i TC Promenada, i da mobilnim telefonom napraviš tri različite fotografije i od njih kreiraš svoj OZWEEGO GIF.

Gif postavi na svoj otključani Instagram profil, obavezno dodaj lokaciju u kojem je gif kreiran (Beograd ili Novi Sad), u opisu #OZWEEGOCreator #OZWEEGOGIF i taguj @buzzsneakerstation. Najkreativnijeg učesnika naše aktivacije nagradićemo novim adidas OZWEEGO patikama, dok ćemo pobednika proglasiti 2. septembra na našem Instagram Story-u. Ne zaboravi, igramo se do 30.8!

Vreme je da kreativnost oboji sneaker svet. Srećno!

Buzz tim

Slični članci