Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
22.08.2019.

POWERED BY THE PAST: adidas Ozweego is all you need this season

Prvobitno nastale davne 1998. godine, adidas Ozweego su od prvog dana i release-a ostavile dubok trag u sneaker krugovima. Danas, 21 godinu kasnije, dizajneri svetski priznatog brenda na savršen način spajaju njegovo nasleđe i moderne svetske trendove, redizajnom kultnog modela koji je obeležio trkački svet. Dobro došli u Powered by the Past priču o adidas Ozweego patikama.

Redizajnirani adidas Ozweego modeli zadržali su siluetu po kojoj su postali prepoznatljivi. Dostupni u potpuno crnoj boji, kombinaciji različitih nijansi sivih, ali i crno-zelenih tonova, sadrže lagano i mekano punjenje đona uz koje je udobnost neizostavna. Ali, to nisu jedini detalji koji izdvajaju nove adidas Ozweego patike.

Jasno izražena distinkcija između međuđona i upečatljivog gornjišta izrađenog od najlona, Adiprene+ ojačanje na prednjem delu patike i Adiprene đon – sve su to sportski elementi koji su zadržani na redizajnu i ovoga puta predstavljeni kroz futurističke motive, što patike čini savršenim izborom svih lifestyle kombinacija.

Adidas Ozweego nas ove sezone vraća u devedesete, pa i vaš stil odevanja treba da bude usklađen sa njima. Teksas pantalone, retro majice ili duksevi, kačketi, tregeri – sve su to neizostavni odevni komadi za savršen stil.

Složićete se da je spoj retro i futurističkih motiva dobio potpuno novu dimenziju zahvaljujući adidas Ozweego patikama. Pronađite ih u našim šopovima i online. 

Buzz tim

Slični članci