22/08 2019.
News

THEY ARE READY FOR SCHOOL. ARE YOU?

Oni su mladi, pametni, veoooma uspešni, autentični, kul – rečju, jedinstveni! Oni su naši Golden Kids, „zlatna“ deca iz regiona koju smo odabrali za lica nove Ready for School kampanje. Dolaze iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije i za njih se može reći da su rođeni spremni. Ne verujete nam? Kada saznate koliko su uspeha postigli sa tako malo godina, mnogo toga će vam se reći samo.

Pijanistkinja Una Miljuš iz Srbije, učenica Muzičke škole "Kosta Manojlović" u klasi prof. Radojke Ivanović,  sa samo 7 godina osvojila je Šopenov zlatni prsten, dok se danas može pohvaliti brojnim drugim priznanjima sa međunarodnih takmičenja.

Petar Rakočević je petnaestogodišnji robotičar iz Crne Gore i jedan od članova nacionalnog Olimpijskog tima. Šampion je države u robotici i deo trećeplasiranog tima na Internacionalnoj olimpijadi za matematičare.

Aleksandra Roljić, predstavnica Bosne i Hercegovine, atletičarka je koja drži juniorski nacionalni rekord na 400m, a ujedno je pobednica Internacionalnog takmičenja u atletici.

Petra Krušelj je osamnaestogodišnja plesačica iz Hrvatske i državna šampionka u nekoliko plesnih kategorija. Najbolji je solista sa regionalnog freestyle takmičenja. 

Martin Kopčev, zlatni olimpijac iz Bugarske, sa samo 17 godina ima kolekciju medalja iz oblasti matematike i informatike na kojoj bi mu pozavidele i mnogo starije kolege. Naravno, kolekcijom prednjače zlatne medalje.

Graciozna balerina Badea Bjanka Andrea dolazi iz Rumunije i pobednica je Youth America Grand Prix takmičenja u baletu, svetski priznate baletske manifestacije, dok je Anže Hribar, gimnastičar iz Slovenije, jedan od najmlađih članova nacionalnog tima i pobednik mnogih međunarodnih takmičenja.

Svojim uspesima, ali i neverovatnom energijom koju šire gde god da se pojave, Buzz Golden Kids su nas očarali ovog leta. Okupili smo ih u Beogradu i tim povodom sa njima snimili intervju. Otkrili su nam kako im polazi za rukom da sa tako malo godina imaju toliko uspeha, šta je to što ih čini jedinstvenim, a ujedno dokazali da su i oni samo deca koja se spremaju za novu školsku godinu i nove životne uspehe. Pogledajte Ready for School video koji je dokaz da granice ne postoje kada govorimo o istinskim ljudskim vrednostima.

I još nešto... U svim našim šopovima i online upravo je počela velika Ready for School akcija, koja traje do 9. septembra!

Are you ready for school? We are!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Nov.
2020.
News
Ne propusti BLACK FRIDAY ponudu u svim Buzz šopovima i online. 
03.
Nov.
2020.
News
Povodom 80. rođendana crtanog junaka Duška Dugouška, Converse i Warner Bros. udružili su snage i kreirali fenomenalnu Bugs Bunny kolekciju, dos...
31.
Oct.
2020.
News
Predstavljamo ti novitet u našoj ponudi - NAPAPIJRI, brend koji predstavlja sportsku eleganciju u najluskuznijem smislu. 
string(0) ""
string(0) ""