22/08 2019.
News

VODIMO TE NA SOUNDLOVERS FESTIVAL U ZRENJANINU

Vrelo muzičko leto se nastavlja! U Zrenjaninu se, od 29. do 31. avgusta održava 11. Soundlovers festival elektronske muzike, koji će i ove godine okupiti neka od najznačajanijih imena DJ scene iz sveta i sa Balkana.

Tim povodom pripremili smo specijalna iznenađenja i obezbedili 50 karata za najbrže učesnike aktivacije „Buzz te vodi na Soundlovers". Da bi neko osvojio karte potrebno je da na papiriću napiše koji muzički pravac najviše voli da sluša (rep, disco, R’n’B, rok, fank, pank, house, eletronska muzika...) i slika ga sa svojim omiljenim patikama u kojima planira da ide na Soundlovers festival. Fotografiju je potrebno objaviti na otvorenom ličnom Instagram profilu, uz tagovanje @BuzzSneakerStation i @Soundloversfestival i korišćenje #BuzzSoundlovers.

„Buzz te vodi na Soundlovers“ aktivacija počinje u ponedeljak 19. avgusta i završava se 23. avgusta 2019. godine. Dobitnici će svoje karte moći da preuzmu na „Warm up“ žurci, koja će biti održana 23. avgusta u BUZZ prodavnici u Aviv Parku u Zrenjaninu. Start žurke zakazan je za 18h.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Feb.
2020.
News
Otkrij nam šta te pokreće i ulepšava ti dan, jer možeš osvojiti Adidas Superstar patike. Saznaj kako.
20.
Feb.
2020.
News
U čast 50. rođendana jednog od najvećih sneaker klasika pripremili smo lepe poklone za tebe!
19.
Feb.
2020.
News
Nekada je više jednostavno više, a kada je u pitanju nova Converse Twisted kolekcija, ova parola se podrazumeva.
string(0) ""
string(0) ""