Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
22.07.2019.

GIVE A LITTLE SPARKLE TO YOUR OUTFIT WITH NEW FILA

Čelnici brenda FILA nisu mogli odabrati bolji modni trenutak da u život vrate neke od najvećih sneaker klasika – modele FILA Disruptor i FILA V94m. Originalno predstavljeni 1996. godine, FILA modeli su se na sneaker scenu vratili zahvaljujući nekolicini trendova koji su svoj comeback doživeli u gotovo istom trenutku. U pitanju su moda iz devedesetih, glomazne patike i isticanje tzv. ugly modela. Modeli iz nove FILA kolekcije mogu se ubrojati u sve tri kategorije.

Nemojte nas pogrešno shvatiti niti opis ugly shvatati bukvalno. Nema sumnje, reč je o patikama koje su ostavile veoma dubok trag u sneaker kulturi i pomerile granice visoke mode, ali i čitavog modnog sveta. Kao prave buntovničke, FILA patike su odavno prevazišle klasične sportske modele i postale modni trend bez premca, koji smo s nestrpljenjem dočekali.

Ove sezone nosićemo ih sa baggy džinsom, teksas pantalonama i haljinama sa tregerima, teksas jaknama, ali i svim drugim odevnim komadima koji na najbolji način prenose poruku – retro is in!

Pored klasičnih FILA modela bele boje, u trendu su patike upečatljivog kolorita, dok će devojke biti u prilici da dodaju malo sjaja svojim autfitima metalik nijansama popularnih Disruptor Low patika.

Prošlo je više od dve decenije otkad su FILA patike ugledale svetlost dana, a mi ih u ovoj, 2019. godini volimo i nosimo sa istim žarom. Pronađite ih u BUZZ šopovima ili naručite online i zasijajte u svim lifestyle varijantama.

BUZZ tim 

Slični članci