Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
25.06.2019.

PET ADIDAS TRENDOVA KOJE ĆEMO NOSITI OVOG LETA

Vreme nam ovih dana ne ide u prilog, ali to nije razlog da ne prošetate do našeg šopa i pronađete nove, letnje kolekcije omiljenih brendova. Jedna od kolekcija koje ćemo sigurno nositi ovog leta nosi potpis brenda adidas. Otkrivamo vam pet vodećih trendova za nju i njega!

Pastelne boje su neizostavni adidas trend za leto

Iako pastelne boje nisu grounbreaking trend za leto, već nekoliko sezona ne možemo pobeći od njih! Više je razloga za to - pastelne boje bolje ističu preplanuli ten, oslobodili smo se tamnih boja koje smo nosili tokom zime, uz to su nežnije i veselije, a vi ženstvenije... Baš zato je ženska adidas kolekcija pravi izbor! Haljine, trenerke, helanke - svi komadi su u nežno ružičastim ili lila tonovima i kao takvi su savršeni za lenje letnje vikende kojima se radujemo na početku svake radne nedelje.

Crno-bela kombinacija kao još jedan adidas trend

Jedini kompromis na koji pristaju ljubitelji crne boje jeste dodavanje malo bele u svakodnevne autfite. Iako minimalistička, crno-bela kombinacija je uvek poželjna i veoma efektna, bez obzira na vaš stil, priliku u kojoj je nosite ili dan. Ukoliko ovog leta ne želite da izgledate obično u onome što nosite, klasične komade kombinujte sa pomalo ekstravagantnim komadima i igrajte se aksesoarima. Adidas ima prave komade za vas!

Graphic majice

Graphic majice su big thing ove sezone i dizajneri brenda adidas to odlično znaju! Na vama je samo da odaberete omiljenu kombinaciju boja i print koji će poslati pravu poruku. Pored ženske, i muška adidas kolekcija obiluje odličnim komadima jednostavnog dizajna, ali pažljivo osmišljenih detalja. 

Adidas Superstar - trendi klasik od kog ne odustajemo

Postoji li osoba koja ne voli patike adidas Superstar? Jedan od trendi klasika i "večnih" modela ove sezone doživljava makeover i dolazi u neočekivanim kombinacijama boja: za nju u puder plavoj i roze, a za njega u ljubičastoj osveženoj crvenom bojom i crnoj sa tirkiznim detaljima. 

Papuče su neizostavne za leto 

Hej, leto je! Kreni na bazen, plažu ili u šetnju u novim stylish papučama. Ovog leta svim ljubiteljima brenda adidas na raspolaganju su najraznovrsniji modeli Adilette-a. Tu su klasični crni i beli modeli, baš kao i modeli u zelenoj, tirkiznoj, limun žutoj, crvenoj, ljubičastoj i ružičastoj boji. Sada smo sigurni da znaš čime ćeš zameniti omiljeni model patika!

Sve modele iz letnje kolekcije brenda adidas pronađite u svim našim šopovima i online.

Buzz tim

Slični članci