30/05 2019.
News

THE GLORY IS IN THE NIKE AIR JORDAN 4 RETRO

Kada je 1989. godine Michael Jordan postigao čuveni „The Shot“ u finalnoj, petoj utakmici Playoff serije protiv Clevlend Cavaliers-a, bilo je očigledno da će patike koje je nosio na toj utakmici postati legendarne. Ove godine brend Nike slavi 30 godina postojanja tog sneaker klasika, release-om modela koji predstavlja vernu repliku patika iz davne, 1989. godine.

Možemo reći da se na listi modela brenda Jordan nijedan ne kotira toliko visoko kao ovaj dizajn Tinker Hatfield-a, nazvan Nike Air Jordan 4 Retro „Bred“. Poznate su i pod nazivom Black Cement 4, kako zbog crnog gornjišta upotpunjenog sivim detaljima, tako i zbog belog međuđona i crvenih detalja na đonu.

Najvernije ljubitelje Jordan modela oduševiće dizajn koji je po mnogo čemu upečatljiv. Osim originalnog logotipa brenda, model sadrži i vidljivu Air Max jedinicu na peti, laganu mrežicu na gornjištu, prepoznatljivi wings detalj i masivni jezik, zahvaljujući kojem su košarkaške patike još efektnije.

Nekoliko elemenata doprinosi unikatnosti Nike Air Jordan 4 Retro patika. Pre svega, mrežasti detalji koji su se prvi put našli na gornjištu jedne Jordan patike, ali i poseban sistem stabilizacije stopala, upotpunjen prepoznatljivim wings detaljima. Dodajte tome upečatljiv kolorit i znaćete da ovim patikama nema ravnih!

Nike Air Jordan 4 OG Retro „Bred“ dostupne su u našim šopovima u TC Delta City, TC Ušće, Knez Mihailovoj, Novom Sadu (Zmaj Jovina 2), Nišu i online. Ponesite ih u omiljenim street style varijantama i unesite malo Jordan-ove magije u svoj stil.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Nov.
2020.
News
Ne propusti BLACK FRIDAY ponudu u svim Buzz šopovima i online. 
03.
Nov.
2020.
News
Povodom 80. rođendana crtanog junaka Duška Dugouška, Converse i Warner Bros. udružili su snage i kreirali fenomenalnu Bugs Bunny kolekciju, dos...
31.
Oct.
2020.
News
Predstavljamo ti novitet u našoj ponudi - NAPAPIJRI, brend koji predstavlja sportsku eleganciju u najluskuznijem smislu. 
string(0) ""
string(0) ""