Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
10.03.2016.

PROMOCIJA RUČNO RAĐENIH NEW BALANCE MODELA U TC UŠĆE

HANDMADE IS MADE OF LOVE

 

Brend New Balance nastavlja da pomera granice, kako u samom dizajnu, tako i kada je reč o handmade proizvodnji. HANDMADE IS MADE OF LOVE, poruka je nove New Balance kampanje koja promoviše patike inspirisane retro stilom, upečatljivih boja, a tradicionalno proizvedenih u SAD i Velikoj Britaniji od najfinije prevrnute kože i sa minimalno opšivenim detaljima radi postizanja modernijeg i ekskluzivnijeg izgleda.

Priliku da pogledaju ekskluzivnu kolekciju New Balance MADE in USA & UK, imaće Beograđani 11. marta u 18h u BUZZ SNEAKER STATION prodavnici u TC Ušće. Kako su u pitanju handmande patike, promociju će podržati upravo majstori handmade zanata: kreator ručno rađenih VT Mašni, Veljko Tomović, modni dizajner Vasilije Kovačev i vlasnik poslastičarnice Dolce by Tintolino, Marko Radulović, koji su svoj par New Balance patika već izabrali.

Ljubitelji unikatnih patika, koje pri tom predstavljaju savršen spoj sporta, mode i kvaliteta, imaće priliku da u petak u BUZZ-u naprave svoj New Balance privezak, uživaju u muzici za koju je zadužen Dj BKO, slatkim handmade kapkejkovima i druženju sa Veljkom, Vasilijem i Markom. Ceo događaj upotpuniće i mlada umetnica Katarina Topalović, koja će na licu mesta potezima četkice New Balance handmade priču preneti na slikarsko platno.  

Limitirana serija New Balance modela već je dostupna u svim BUZZ SNEAKER STATION šopovima.

Slični članci