24/04 2019.
News

IT’S NEVER TO LATE TO WIN ADIDAS NITE JOGGER

Nakon Los Anđelesa, Tokija, Londona i drugih svetskih metropola i naša prestonica je bila domaćin zanimljivog događaja na kom je predstavljen novi model adidasa – Nite Jogger, svetleća silueta modernog dizajna.

Žurci koja je organizovana u čast svih mladih umetnika koji stvaraju noću i veruju da nikad nije kasno da ostvare svoje snove, prisustvovali su glumci Slaven Došlo, Vladimir Aleksić, Miodrag Dragičević, Bojan Perić, Matea Milosavljević, pevačica Sara Jo, reper Struka, fudbaleri Vladimir Stojković, Armin Đerlek, Filip Stevanović, košarkaši Ognjen Jaramaz, Nikola Mišković, influenseri Lea Stanković i Andrija Jo, i mnogi drugi.

Svetlosni momenti bili su glavna atrakcija čitave žurke koja je održana u neobičnom ambijentu zgrade Jugošpeda, dok su atraktivnosti lokacije doprineli improvizovana benzinska stanica, auto radionica, dark room, VR kutak, foto stanica i Buzz Copy Station, koji je isprobao veliki broj umetnika i gostiju koju su se trudili da naprave što bolju fotografiju za Instagram.

Fotokopiranje sa Nite Jogger patikama se nastavlja do 27.4! Buzz Copy Station se sada nalazi u našim šopovima u TC Ušće i TC Promenada. Uradite i vi fotokopiju sa Nite Jogger patikom, objavite je na svom otvorenom Instagram profilu uz tag @buzzsneakerstation i #buzzcopystation, #nitejogger i možete osvojiti adidas Nite Jogger patike. Dobitnika patika objavićemo na našem Instagram profilu, 29.4.

 

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj novoj kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zašto ste vi...
01.
Jul.
2020.
News
Počeo je Summer Sale u svim Buzz šopovima.
22.
Jun.
2020.
News
Naš novi shop otvara se 25. juna u BEO Shopping Centru. Vidimo se na novoj adresi!
string(0) ""
string(0) ""