22/04 2019.
News

DON’T KEEP CALM, IT’S BUZZ 4TH BIRTHDAY

Da li znate šta spaja poznate mlade umetnike i sportiste, ljude sa zavidnim karijerama, ali i one najmlađe, koji tek treba da grade svoj put na domaćoj i svetskoj sceni? Odgovor je jednostavan – to je ljubav prema sneaker kulturi.  

Kao sneaker station koji od svog osnivanja slavi različitost, autentičnost, jedinstveni stil i parolu „biti svoj“, ovog aprila smo, u kampanji koja je urađena povodom našeg 4. rođendana, okupili sve ljude slobodnog duha, bez obzira na to kojim se poslom bave, u videu koji vas poziva da 25. aprila budete deo naše rođendanske proslave.

Fotograf Nemanja Maraš, košarkaš Dejan Marijanović, glumica Marina Ćosić i koreograf Unja Green samo su deo ekipe koja na najlepši način predstavlja ono što BUZZ jeste – jedinstveni koncept u regionu koji je namenjen istinskim ljubiteljima patika.

Nakon četiri veoma uspešne godine, tokom kojih smo se trudili da vam predstavimo najnovije modele najpoznatijih svetskih brendova – Nike, adidas, Reebok, New Balance, Jordan, New Era, Puma, Converse, Under Armour, a od nedavno i Champion i FILA, nastavljamo da vas iznenađujemo novitetima i odličnom ponudom koja ruši sve granice domaće sneaker scene i inspiriše vas da budete još autentičniji.

Baš zato vas 25. aprila čekamo u svim BUZZ šopovima u regionu. Toga dana smo za sve naše verne fanove i pratioce pripremili rođendanski popust od -20% na izdvojene modele poznatih brendova.

Vidimo se u našim šopovima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Nov.
2020.
News
Ne propusti BLACK FRIDAY ponudu u svim Buzz šopovima i online. 
03.
Nov.
2020.
News
Povodom 80. rođendana crtanog junaka Duška Dugouška, Converse i Warner Bros. udružili su snage i kreirali fenomenalnu Bugs Bunny kolekciju, dos...
31.
Oct.
2020.
News
Predstavljamo ti novitet u našoj ponudi - NAPAPIJRI, brend koji predstavlja sportsku eleganciju u najluskuznijem smislu. 
string(0) ""
string(0) ""