22/02 2016.
News

ODRŽAN NAJVEĆI REGIONALNI STREET STYLE FESTIVAL 2Hot4Stage

Tokom proteklog vikenda u Mixer House-u, u Beogradu, jedna od najuticajnijih plesnih grupa na ovim prostorima,''2Hot4Stage'', priredila je plesni spektakl za sve obožavaoce street style plesa. Ovom prilikom, Mixer House ugostio je preko dve stotine plesača iz čitavog regiona, međunarodne predavače, kao i sudije iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Češke, Grčke, Austije, Mađarske i Bugarske.

Posetioci festivala mogli su da prate nastupe i takmičenja najboljih plesača iz Srbije i regiona, uživaju u ritmovima poznatih DJ-eva, kao i da se sami oprobaju u nekom od mnogobrojnih plesnih stilova, u okviru organizovanih plesnih radionica.

Sudije nisu imale lak zadatak. Tokom celog takmičarskog dana festivala, plesači su se nadmetali od kvalifikacija do finala i u svakom okršaju pokazali svoje veštine fer-plej borbom, pre svega.  Dobre energije je bilo na pretek, a na kraju uz pomoć sudija, proglašeni su pobednici u 4 kategorije.

Najbolji u kategoriji ALL STYLE KIDS 1 na 1, bila je Magdalena Mičić, koja je osvojila vaučer za kupovinu u BUZZ-u u iznosu od 5.000 dinara. Pobednici u HIP HOP 1 na 1 kategoriji, Bogdan Dimitrijević, kao i u BREAKING 1 na 1, Srđan Postin, dobili su poklon vaučere u iznosu od 20.000 dinara, dok je u kategoriji KOREO SHOWCASE pobedu odnelo Plesno Udruženje GroovE i time osvojili nagradu u visini od 50.000 dinara za kupovinu u BUZZ-u. Pored vaučera za kupovinu, svi pobednici dobili su i robne nagrade urbanih domaćih brendova i ARTCORE trofej sat.

Pored vrhunskih plesača, nadmetanja u različitim stilovima grupnih i pojedinačnih nastupa na samom festivalu, posetioci su imali mogućnost da uživaju i u performansima Sare Jo, Marka Luisa i Bege Fank-a.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Nov.
2020.
News
Povodom 80. rođendana crtanog junaka Duška Dugouška, Converse i Warner Bros. udružili su snage i kreirali fenomenalnu Bugs Bunny kolekciju, dos...
31.
Oct.
2020.
News
Predstavljamo ti novitet u našoj ponudi - NAPAPIJRI, brend koji predstavlja sportsku eleganciju u najluskuznijem smislu. 
30.
Oct.
2020.
News
Doživi potpuno novo šoping iskustvo u jedinstvenom enterijeru novog BUZZ šopa u TC Galerija Beograd.
string(0) ""
string(0) ""