26/10 2018.
News

TRAŽIMO SAGE DEVOJKU

Da li si nežna i slatka, a ujedno ambiciozna, urbana, drugačija i svesna sebe? Uz to u svojoj kolekciji već imaš patike Nike Air Force 1 Sage Low? Ti si pravi kandidat za Sage devojku!

Inspirisani modelom koji je, specijalno za devojke, dizajnirao ženski kolektiv brenda Nike, odlučili smo da tri devojke koje u svom vlasništvu već imaju ove patike obradujemo i za njih organizujemo pravi profesionalni photoshooting.

Ukoliko baš ti želiš da budeš Sage devojka, učestvuj u našoj Instagram aktivaciji. Sigurni smo da već imaš patike Nike Air Force 1 Sage Low, pa je potrebno da uradiš sledeće:

  • objaviš fotografiju Sage patika na svom Instagram profilu (ne zaboravi da otvoriš profil),
  • taguješ @buzzsneakerstation na fotografiji,
  • uz opis fotografije dodaš #buzzsagegirl #forceisfemale i #AF1.

I to je to!

BUZZ tim će, zajedno sa glumicom i našom Sage devojkom Marinom Ćosić, modnom blogerkom Dunjom Jovanić  i modnom urednicom magazina “Grazia” Petrom Leskovac odabrati tri devojke koje će dobiti priliku da iskuse kako je to biti prava Sage devojka. 

Tim povodom ćemo u sredu, 31. oktobra, s početkom u 18h, organizovati ekskluzivno druženje u BUZZ shop-u u Beogradu, u TC Ušće. Devojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa Dunjom, Marinom i Petrom, dobiti profesionalnog stilistu, šminku i frizuru, dok će im, pored interesantnih sitnica, BUZZ pokloniti i pravi photoshooting, koji će sa njima raditi fotograf Rastko Šurdić.

Pokaži nam da si jedinstvena i drugačija i ne propusti ovu priliku da budeš deo #forceisfemale porodice!

BUZZ tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Sep.
2020.
News
Podeli sa nama ono čime se ponosiš ili nam predstavi kako menjaš svet nabolje i tako ostavljaš trag za buduće generacije koje dolaze. Sa...
17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj novoj kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zašto ste vi...
01.
Jul.
2020.
News
Počeo je Summer Sale u svim Buzz šopovima.
string(0) ""
string(0) ""