Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
21.09.2018.

WELCOME TO THE BUZZ TOUR

Location: Subotica

Date: 28.9.2018.

Ukoliko ste ovih dana šetali Suboticom i prošli pored Narodnog pozorišta, pažnju vam je sigurno privukla interesantna kutija koja je postavljena na šetalištu. Da vas više ne bismo držali u neizvesnosti, došlo je vreme da vam otkrijemo koja se tajna krije iza ove velike postavke!

U petak, 28. septembra, budite u centru dešavanja, jer je Subotica mesto koje smo odabrali za novi BUZZ TOUR. Reč je o celodnevnom događaju kojim želimo da okupimo sve ljubitelje patika u ovom gradu na severu Vojvodine. Šta možete da očekujete?

Za početak, sjajnu atmosferu i mnogo pozitivne energije, kojoj će doprineti fenomenalna muzika i DJ koji će vas razmrdati tog dana. Ali, to nije sve.

Svi prolaznici koji vole da se igraju, moći će da učestvuju u Guess My Kicks igrici, u kojoj treba da pogode model patika koji se nalazi u crnoj kutiji. Da bismo vam malo olakšali pogađanje, dozvolićemo vam da rukama opipate patike, a onda na papiru možete zaokružiti naziv modela za koji mislite da je sakriven u kutiji. Na kraju dana, pobednik će osvojiti vaučer od 15.000 RSD za kupovinu u BUZZ-u.

Ako ipak ne želite da se igrate sa nama, možete da posetite Sneakers Refresh Corner u kojem ćete imati priliku da očistite svoje patike, ali i da od naših momaka dobijete korisne savete za održavanje omiljenih modela.

Svi ljubitelji patika koji nam se tog dana pridruže dobiće na poklon i vaučer za kupovinu u BUZZ-u.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da vam kažemo – vidimo se 28.9. u Subotici. WELCOME TO THE BUZZ TOUR.

Slični članci