Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
26.11.2015.

Nike Air Force 1 proslavlja 33. rođendan

Za ovu patiku teško da niste čuli. Po mišljenju mnogih muzičkih i filmskih zvezda predstavlja najuticajniju patiku svih vremena, koja je za 33 godine doživela preko 2.000 varijacija.

Pozivamo ljubitelje tog čuvenog Nike modela da nam se u ponedeljak 30. novembra, u 18 časova, u BUZZ Sneaker Station prodavnici u Ušće Shopping Centru pridruže u proslavi i ponesu svoje Air Force 1 patike. Vlasnika najstarijeg modela patika očekuje nagrada - Nike Air Force 1 iz najnovije kolekcije. Ukoliko više osoba bude imalo Air Force 1 koji je proizveden iste godine, nagradu će dobiti pobednik u kratkom kvizu znanja o istoriji, tradiciji i karakteristikama ovog popularnog modela.

Rođendan će ulepšati i poznata umetnica Biljana Cincarević koja će svoje slikarsko umeće i kreativnost preneti na čuveni Air Force 1, a posebno oslikane patike biće prodate na aukciji, od koje će ostvarena sredstva biti donirana u humanitarne svrhe. 



Za sve koji dođu u nekom od AF1 pripremili smo poklone iznenađenja sa motivima ove legendarne patike. Dođite da se zabavimo i razmenimo iskustva o jednoj od najpopularnijih patika svih vremena.

Slični članci