02/04 2018.
News

BEOGRAD UHVAĆEN U MREŽU!

Nakon Pariza, odakle je krenula „mreža“, i Beograd je uhvaćen u ovu zabavnu klopku u kojoj su se našli  neki od naših najpoznatijih glumaca, muzičara, blogera i pripadnika sneker kulture. Sve ovo se desilo u okviru velike adidas žurke na kojoj je predstavljen novi model ovog brendaDEERUPT, u čijem se DNK nalazi upravo mreža.

Prvenstveno upotrebljena na adidas siluetama za trčanje iz 1980-ih godina, ključni detalj New York runner i Marathon Training modela, mreža sada obuhvata čitavu DEERUPT siluetu – neobičnih je proporcija i jarkih boja. Kao osnovni princip dizajna, pored istorije i tradicije popularnog brenda, ilustruje i urbano planiranje, arhitekturu i prirodu. Osim odvažnog i minimalističkog izgleda, DEERUPT se odlikuje i izuzetno laganom konstrukcijom sa rastegljivim gornjištem, uz unutrašnjost koja osigurava potpunu stabilnost stopala i pruža mu svu neophodnu podršku.

Beograd, skladište na dokovima beogradske luke, specijalno preuređeno za lansiranje novog modela i estetika mreže kao osnovini motiv, specijalna pozivnica samo za odabrane u digitalnoj formi sa navigacijom ka mestu dešavanja, samo su neki od elemenata koji su dodatno učinili da ovaj event bude jedno novo i jedinstveno iskustvo. Prisutni su uživali u mnogobrojnim zanimljivim aktivacijama, gde su pokazali svoju kreativnost, okretnost i fotogeničnost, pa su originalnim fotografijama uz hashtag #DEERUPT zaposeli društvene mreže.

U zabavnoj VR igrici u znaku mreže, učesnici su imali priliku da uživaju u doživljaju izmeštene realnosti, pokažu svoje sposobnosti i osvoje nove adidas Deerupt patike. Od utorka 3. aprila igrica se nastavlja u BUZZ Ušću do subote 7. aprila kada će najbolji igrač osvojiti Deerupt patike.

Ova silueta danas je glavni svetski hit koji je postavio nove standarde u dizajnu i primeni ovog neobičnog paterna. Nakon lansiranja, adidas Deerupt dostupne su širom Srbije i regiona u svim BUZZ Sneaker Station šopovima.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""