Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
26.03.2018.

BACK TO THE ’90 ON THE AIR MAX DAY

U nedelju, 25. marta 2018. godine, u Beogradu je, celodnevnom žurkom u Knez Mihailovoj, tradicionalno obeležen Air Max Day. Baš kao i prethodnih godina, i ovogodišnji Air Max Day okupio je ljubitelje popularne Nike linije patika, ali i brojne Beograđane, koji su bili u prilici da uživaju u neverovatnoj atmosferi koja je vladala tokom celog dana na adresi Kneza Mihaila 36.

I ove godine je pažnja svih ljubitelja Nike patika bila usmerena na jedan model, i to na novi Nike Air Max 270 – model koji predstavlja spoj Air Max 93 i Air Max 180 patika, koje su obeležile devedesete. Posetioci su ujedno imali priliku da se upoznaju sa potpuno novom tehnologijom koja je primenjena u njihovoj izradi i tako budu deo jedinstvenog Air Max iskustva.

Događaj je počeo u 12h otvaranjem Air Max izložbe, koja je sve posetioce na kratko vratila u devedesete. Poseban Air Max ambijent bio je podeljen u tematske zone, pa su posetioci mogli da se, u jednoj od zona, upoznaju sa istorijom Air Max patika, ali i da vide prave sneaker raritete, kao što je to slučaj sa čuvenom „Pandurkom“ iz 1993. godine, koja je posle 25 godina ponovo otkrivena javnosti.

Sneaker refresh korner je posetiocima ponudio mogućnost čišćenja i personalizovanja njihovih „Er Maksica“, dok su u posebno osmišljenom Game Room-u i mlađi i stariji ljubitelji patika mogli da uživaju u igranju igrica koje su obeležile devedesete, među kojima je bio i tetris.

Ipak, najslađa poslastica sačuvana je za kraj, kada su se Air Max proslavi pridružile najveće muzičke zvezde devedesetih – grupe Tap 011 i BeatStreet i reper Gru. Oni su, za sam kraj, izveli svoje najveće hitove i muzikom koja je obeležila devedesete „zapalili“ sve posetioce. Među njima su bili i verni obožavaoci Air Max-a: pevačica Nikolija Jovanović i glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić.

Prenosimo vam delić atmosfere sa žurke koja nas je podsetila zašto smo voleli devedesete i već sada vam zakazujemo viđenje za sledeću godinu i novi Air Max Day.

Buzz tim

Slični članci